@curvynyome archyvo nuotr.

„Instagram“ keičia savo nuostatus dėl nuogumo nuotraukose po kampanijos, kurios metu buvo siekiama paskatinti žmones išdidžiai rodyti savo kūną, net jei jis ir neatitinka grožio stereotipų.

Skandalas socialiniame tinkle kilo dėl kai kurių plius dydžio modelio nuotraukų pašalinimo. Taisyklės buvo pakeistos po incidento susijusio su plius dydžio modelio, juodaodės Nyome Nicholas-Williams nuotraukų, kurias ji paskelbė savo „Instagram“ paskyroje @curvynyome, pašalinimo. Nuotraukose viršutinė jos kūno dalis buvo nuoga, tačiau krūtinę N.Nicholas-Williams dengė rankomis.

„Instagram“ šiek tiek sušvelnino savo politiką ir nors nuotraukos, kuriose matomos suspaustos krūtys, vis dar nėra leidžiamos, kadangi dažnai yra asocijuojamos su pornografija, plius dydžio moterys, išreikšdamos pasididžiavimą savo kūnais, galės įkelti nuotraukas be marškinėlių, bet krūtinę dengiant rankomis.

„Esame dėkingi mūsų pasaulinei bendruomenei už atvirą ir nuoširdų dalijimąsi savo patirtimis bei tikimės, jog šis nuostatų pokytis padės daugiau žmonių užtikrintai ir su pasitikėjimu išreikšti save“, – teigė „Instagram“ politinių programų vadovė Carolyn Merrell.

View this post on Instagram

A post shared by Nyome Nicholas – Williams (@curvynyome) on

.Žinome, kad žmonės jaučia didesnį norą reikštis ir sukurti palaikančias bendruomenes, jei jaučia, jog jų kūnai bei nuotraukos yra priimami“, – pridūrė ji. „Instagram“ nurodo, kad jų politika dėl nuogumo nuotraukose yra priimta atsižvelgiant į tai, jog platforma yra skirta ir jaunesniems nei 13 metų asmenims.

Taip pat skaitykite: Facebook‘as pralaimėjo bylą prieš prancūzų mokytoją dėl nuogybes demonstruojančio paveikslo

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: