Jeffree Star / Instagram archyvo nuotr.

Amerikietis Jeffree Star yra gerai žinomas makiažo profesionalas, kuriantis turinį apie tai internete. Pasaulį užkariavęs nuomonės formuotojas laužo standartus ir iš savo kosmetikos linijos uždirba milijonus.

Jeffree nuo mažens domėjosi makiažu, eksperimentuodavo su mamos kosmetikos priemonėmis, kai ji būdavo darbe. Po kiek laiko netgi pradėjo su juo vaikščioti į mokyklą. Dėmesio nuomonės formuotojas susilaukdavo visada, savo karjerą Jeffre pradėjo internetiniame tinklalapyje MySpace, kur jau tada turėjo būrį sekėjų. Baigęs mokyklą persikraustė į Los Andželą, tam, kad galėtų pradėti savo kaip modelio, muzikanto bei makiažo meistro karjeras.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

Kelias muzikos srityje nebuvo sėkmingas. Amerikietis išleido vieną muzikinį albumą pavadinimu ,,Beauty killer‘‘ (liet. Grožio žudikas). Jeffree Star buvo pasirašęs sutartį su Akon įrašų kompanija dėl antrojo albumo išleidimo, tačiau albumas taip ir liko neišleistas. Po keleto metų muzikinę veiklą teko sustabdyti, kadangi kilo teisinių problemų su muzikos kompanija, Jeffree galutinai paliko muzikinį pasaulį.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

Nepasisekus muzikoje – pasisekė makiažo pasaulyje. 2014 metais gerbėjus pasiekia naujienos, jog interneto žvaigždė įkuria savo kosmetikos liniją ,,Jefree Star Cosmetics‘‘. Išleidžiami trijų atspalvių lūpų dažai, kiek vėliau prekyboje pasirodo ir makiažo paletė. Verslas tampa itin sėkmingu, gaminami produktai labai greitai išparduodami, dėl didelio kompanijos populiarumo. Visi produktai pasižymi aukšta kokybe, gaminami veganišku pagrindu bei nėra testuojami su gyvūnais.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)

Dabar kompanijos ,,Jeffree Star Cosmetics‘‘ produkcija susideda iš lūpų dažų, lūpų blizgių, lūpų pieštukų, paakių korektorių, skaistalų, sausos pudros, akių šešėlių palečių, veido priežiūros priemonių bei daugybės kitų produktų. Kosmetikos linija yra prieinama visame pasaulyje, jos galima įsigyti ir Lietuvoje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

Garsenybės kompanija sulaukia ne tik didelio populiarumo, bet neišvengia ir blogybių. 2019 m. buvo apvogtas vienas iš „Jeffree Star Cosmetics“ kosmetikos sandėlių. Vagys pavogė 2,5 mln. vertės produkcijos, tarp kurios buvo ir naujos, dar ne esančios rinkoje, makiažo priemonės. Šiuo metu kompanijos savininkas Jeffree Star kasmet iš savo makiažo priemonių verslo uždirba nuo 100 iki 150 mln. JAV dolerių.

Nuomonės formuotojas nenustoja stebinti savo sekėjų, dažnai išleidžia riboto leidimo kosmetikos kolekcijas su įvairiais dizainais. Kosmetikos asortimentas vis didėja, o Jeffree populiarumas nesustoja augti. Visai neseniai interneto žvaigždė savo socialiniuose tinkluose paskelbė, jog atidarys savo pirmąja fizine parduotuvę.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: