Kanye Westo vaizdo klipas „Famous“

Kaip visad, iš šio vyruko galima tikėtis visko. Naujame Kanye West kūrinyje „Famous“ debiutuoja Rihanna ir Swizz Beatz. Daina yra apie Kanye statusą, apie žmones kurie išgarsėjo jo pagalba ir apie tuos, kurie išliko „bevardžiai“.

Vaizdo klipas prasideda, vaizduojant K.West miegantį, šalia savo žmonos Kim Kardashian. Vaizdo įraše iš viso imituota 12 pusnuogių įžymybių. Galima teigti, kad klipo pradžia, vaizduoja garsenybių miegą po orgijos. Pirmoji vaizdo klipo dalis buvo pasiremta Vincent Desiderio paveikslu „Sleep“, kuriame vaizduojami pusnuogiai miegantys žmonės.

Klipe ne savo noru pasirodžiusios garsenybės : Taylor Swift, Amber Rose, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, Donald Trump, George W. Bush, Anna Wintour, Ray J, o taip pat Kim Kardashian West, na ir be abejo, Kanye West.

Leidimo neprašė

Kanye West komanda, leidimo vaizdo įraše vaizduoti nuogas garsenybes nesiteiravo. Po vaizdo klipo premjeros, Kanye West, savo „Twitter“ paskyroje parašė: „Tai ar gali kas nors pagaliau paduoti mane į teismą? Aš lauksiu“.

Nors po šio pranešimo jis atrodė nieko nebijantis, jis teigė, kad iš klipo buvo iškirpta daug scenų, kuriose seksualinės įžymybių imitacijos buvo tiesiog „virš visko“.

Dėl vaizdo klipo, labiausiai šokiruota liko Taylor Switf. Dėl dainos žodžių, kuriuose Kanye West ją įžeidinėja ir teigia išgarsinęs ją, ji šiek tiek įsižeidė, bet tikrai nesitikėjo, kad bus imituota nuoga, naujame jo vaizdo klipe.

kanye-westo-vaizdo-klipas-famous

Vaizdo įrašas ištrintas

Vaizdo įrašas buvo ištrintas Reed Smith, LLP bei RIAA prašymu, tačiau Kanye West savo „Twitter“ paskyroje pasidalino nuoroda: Famous.tidal.com, kurioje vis dar galima pamatyti, šį skandalingąjį klipą.

Įdomus Kanye West pasirinkimas, be abejonės pateks į istoriją, kaip vienas labiausiai provokuojančių vaizdo klipų.

Taip pat skaittykite: „Pussy Riot“: punk is dead

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: