© Georges Biard / Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Melas Gibsonas grįžta prie savo australiškų šaknų, po dešimtmečio pertraukos nusprendęs kurti naują juostą, pasakosiančią apie realiai gyvenusį amerikietį, kuris atsisakė atlikti karinę tarnybą, o per Antrojo pasaulinio karo Okinavos mūšį išgelbėjo 75 vyrus.

“Oskaro” laureatas, kuris būdamas 12 metų su šeima iš Niujorko persikėlė gyventi į Sidnėjų, sakė, kad nekantrauja pradėti filmuoti karinę dramą “Hacksaw Ridge” ten, kur pats užaugo.

“Man taip malonu vėl čia būti, čia dirbti, susidurti su žmonėmis, kuriuos pažįstu daug metų, dešimtmečių, ir judėti pirmyn – tai nuostabu”, – sakė M.Gibsonas ketvirtadienį “21st Century Fox” kino studijoje Sidnėjuje.

“Negalėčiau sugalvoti geresnės vietos šiai juostai kurti už Sidnėjų ir Naująjį Pietų Velsą, kur man teko laimė užaugti ir pradėti savo karjerą”, – sakė jis.

Juostoje, kurią ketinama pradėti filmuoti rugsėjį, o baigti – 2016 metų antroje pusėje, vaidins tokios žvaigždės kaip Andrew Garfieldas (Endrius Garfildas), Vince’as Vaughnas (Vinsas Vonas) ir Sam Worthingtonas (Semas Vortingtonas).

Tai bus pirmasis M.Gibsono režisūrinis darbas po kritikų liaupsių sulaukusios juostos “Apokalipto” (Apocalypto), kuri pasirodė 2006-aisiais.

Naujajame filme bus pasakojama apie amerikietį Desmondą Dossą (Desmondą Dosą), kuris atsisakė atlikti karinę tarnybą, o Antrojo pasaulinio karo metu buvo apdovanotas Garbės medaliu už tai, kad per kruviną Okinavos mūšį išgelbėjo 75 vyrus.

“Sukursime čia aukščiausios kokybės kino filmą”, – sakė M.Gibsonas, kuris vaidybos mokėsi Sidnėjuje, o išgarsėjo suvaidinęs 1979 metais sukurtame filme “Pašėlęs Maksas” (Mad Max), kuris taip pat buvo kuriamas Australijoje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: