instagram.com/tizianacantonereal nuotr.

„Tu filmuoji video? Puiku“ („Mis tai facendo il video? Bravo“) – tai buvo jos ištarti žodžiai, kurių mergina daugiau niekada nebegalėjo pamiršti. 31 metų Tiziana Cantone ištarė šiuos žodžius savo sekso partneriui su kuriuo kartu nufilmavo labai intymų video, kuris žaibišku greičiu išplito interneto platybėse.

Maždaug prieš metus laiko mergina išsiuntė filmuotą video medžiagą savo buvusiam vaikinui ir dar trims kitiems, kurie patalpino video į internetą. Nesunku buvo nuspėti, kad tokia sensacinga medžiaga greitai išpopuliarės internautojų gretose.

„Mis tai facendo il video? Bravo“ – video pradžioje ištarti italės žodžiai, kurie kiekvieną dieną persekiojo merginos gyvenimą. Vienas jos intymiausiu gyvenimo momentų tapo itin populiariu pokštu internete. Šie žodžiai tapo tokie populiarūs Italijoje, kad žmonės net pradėjo nešioti marškinėlius ar telefonų viršelius su šiais merginos žodžiais atspausdintais ant jų. Tiziana Cantone daugiau nebegalėjo  pabėgti nuo ištartos frazės.

Ji norėjo, kad video būtų pašalintas iš interneto ir laimėjo „teisę būti pamirštai“. Jos intymus video buvo pašalintas iš interneto, tačiau kol šis teismo nuosprendis įsigaliojo jau buvo per vėlu. Video ir greitai paplitęs posakis „Mis tai facendo il video? Bravo“ jau buvo visur. Mergina neatlaikė ją supančių negandų ir praėjusį trečiadienį nusižudė savo tetos namuose.

Vis dar nėra aišku, kodėl mergina išsiuntė šį itin privatų video savo buvusiam vaikinui ir dar trims kitiems, tačiau vos tik šis video buvo išleistas į interneto platybes, jis surinko daugiau nei milijoną peržiūrų. Būtent tada ir prasidėjo visi pokštai susiję su merginos pasakyta fraze, kuri greitai buvo perkelta ant drabužių ir paplito po Italijos gatves.

Mergina tapo tokia atpažįstama, kad jai teko mesti darbą ir keliauti gyventi į Toskaną. Prieš jai mirštant ji jau buvo pradėjus vardo keitimo procesą, kurio pagalba būtų sumažinus ją siejusius saitus su skandalinguoju video.

Motina teigia, jog paplitus šiam video mergina pradėjo vartoti didelį kiekį alkoholio ir bandė atimti sau gyvybę net du kartus. „Ji labai kentėjo ir prieglobsčio ieškojo alkoholyje. Iki tol ji visada buvo sveika ir normali mergina“ – merginos motina Maria Teresa  sakė tyrėjams.

Nors video ir buvo pašalintas iš interneto, tačiau prieš tai jis jau buvo pakartotas tūkstančius kartų ir žaibiškai paplito po internetą. Italijos ministras pirmininkas Matteo Renzi pranešė, jog Italijos valdžia yra bejėgė ir niekaip negali sustabdyti video plitimo.

Tiziana Cantone taip pat turėjo sumokėti 20 000 eurų teisinių mokesčių, kuriuos ji liko skolinga teismo institucijoms. Vietinė žiniasklaida šiuos mokesčius įvardino, kaip galutinį merginos pažeminimą.

Po to, kai žinia apie merginos mirtį paplito daugelis Italijos žmonių gedėjo. Ji tapo tokia žinoma valstybėje, jog jos laidotuves transliavo Italijos nacionalinė transliacijos kompanija – „RAI TV“.

Taip pat skaitykite: Santykiuose – “ne” visada reiškia “ne”

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: