Elonas Muskas. EPA-ELTA nuotr.

Dažnai mintis reikšti mėgstantis „Twitter“ socialiniame tinkle Muskas ir vėl pasireiškė skambiu pažadu. Po vienu iš įrašų „Twitter“ platformoje Muskas parašė: „Taip pat aš nupirksiu „Manchester United“, prašom“.

Manchester United“ yra vienas iš sėkmingiausių ir daugiausiai gerbėjų turinti futbolo komandų pasaulyje, tačiau paskutinį kartą „Raudonieji Velniai“ Anglijos pirmenybes laimėjo tik 2013 metais, o šį sezoną komanda pradėjo dviem skaudžiais pralaimėjimais. Socialiniuose tinkluose užvirus diskusijoms dėl komandos savininkų Glazerių šeimos likimo klube, „SpaceX“ ir „Tesla“ bendrasavininkas Muskas pasinaudojo proga atkreipti dėmesį į save.

Forbes“ duomenimis „Manchester United“ yra įvertintas 4.6 milijardo dolerių, o kaip skelbia „Bloomberg“, Glazerių šeima yra nepasiruošusi parduoti klubo, nebent nedidelę jo dalį.

Vėliau paklaustas vieno iš savo sekėjų ar jis tikrai pirks Anglijos legendinį futbolo klubą Muskas atsakė: „Ne, tai yra ilgai egzistavęs juokelis Tviteryje. Aš nepirksiu jokios sporto komandos“.

Toks turtingiausio žmogaus juokelis gerokai supykdė „Man Utd“ viltis puoselėjusius gerbėjus. Permainų norintys gerbėjai prašė milijardieriaus nupirkti klubą, todėl toks juokelis jiems nepatiko.

Tai tik tvytas iš žmogaus, kuris ne visada pagalvoja prieš ką nors parašydamas“, – sakė Vengrijos „Manchester United Fanatics Club“.

Kolkatos gerbėjų klubas pridūrė: „Tai dar kartą atgaivino faktą, kad Elonas ir jo tviterio žinutės yra tik triukai. Nors būtų buvę puiku, jei jis tikrai investuotų 1/10 to, ką sumokėjo už „Twitter“, kad jam priklausytų šis legendinis klubas… gerbėjų bazė yra pavargusi nuo Glazerių.“

Po tokių reakcijų Muskas pridėjo: „Nors jeigu kada pirkčiau sporto komandą, tai būtų „Manchester United“, jie buvo mano mėgstamiausi kai buvau vaikas.

Anksčiau šiais metais Muskas skelbė norintis pirkti ir patį „Twitter“ socialinį tinklą, kurio kaina buvo įvertinta 44 milijardų dolerių. Tiesa, milijardierius vėliau paskelbė, kad galimybe nupirkti socialinį tinklą jis nepasinaudos.

Muskas teigė, kad atsisakė pirkti „Twitter“, nes jie nepateikė pakankamai informacijos apie netikras paskyras. „Twitter“ turtingiausią žmogų pasaulyje dėl padarytos žalos įmonei padavė į teismą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: