instagram.com/asyadanielle archyvo nuotr.

Amerika išrinko ne tik naują aukščiausių pareigūnų komandą, bet ir pasirinko moterį, kuri atstovaus šaliai prestižiniame „Mis Visatos“ konkurse. Mis Misisipė Asya Branch iškovojo „Mis Jungtinės Amerikos Valstijos 2020“ titulą. Konkursas buvo tiesiogiai transliuojamas per FYI kanalą tiesiai iš „Graceland Estate“, esančio Memfyje, Tenesyje.

Dėl karūnos varžėsi 51 dalyvė iš visos šalies. Tačiau Branch visiems patiko dėl savo laikysenos, proto, ambicijų ir pasitikėjimo savimi. Tuo tarpu antroji vieta atiteko Mis Idaho Kim Layne, o Mis Oklahoma Mariah Jane Davis buvo apdovanota trečiąja vieta.

Buvusi „Mis JAV“ Cheslė Kryst perdavė karūną savo įpėdinei per vieną iš tų dažnų konkursų momentų, kai nugalėtoja verkė ir dalinasi apsikabinimais. Nugalėtojos karūna inkrustuota deimantais, safyrais ir rubinais.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Asya Danielle Branch (@asyadanielle)

Asya puikiai pasirodė interviu metu. Paklausta, ką reikia padaryti, kad suvienytų susiskaldžiusią JAV tautą ji atsakė: „Manau, kad tai yra pasitikėjimo klausimas. Mes praradome pasitikėjimą sistemomis, kurios, atrodo, palaiko mūsų šalies veikimą, pradedant žiniasklaida, baigiant verslu ir baigiant vyriausybe. Svarbus šio pasitikėjimo atstatymas ir susivienijimas bei darbas kartu norint išgydyti žaizdas. Jei norime ir toliau būti didžiausia tauta, turėsime rodyti geresnį pavyzdį“.

Be to, ji pasisakė už ginklų reformą. Ji paragino įstatymų leidėjus nustatyti, kad ginklų savininkams būtų privaloma „išlaikyti mokymo ir saugos kursus“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Asya Danielle Branch (@asyadanielle)

Ji sakė: „Manau, svarbu neuždrausti ginklų, nes akivaizdu, kad žmonės vis tiek ras būdą, kaip gauti tai, ko nori, tačiau manau, kad tai yra mūsų antroji pataisa. Mums tiesiog reikia daugiau saugumo.”

Šių metų „Mis JAV“ karūnavimo naktis buvo įkvėpta Elvio Preslio. Konkurse buvo ir įprastinės maudymosi kostiumėlių ir vakarinių suknelių varžybos bei interviu dalis. Varžybų dalyvės visą konkursą nešiojo kaukes, o vedėjai Allie LaForce ir Akbaras Gbaja-Biamila pranešė žiūrovams, kad dalyvės buvo reguliariai tikrinamos dėl koronaviruso, jos taip pat laikėsi saugos protokolų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: