© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Britų supermanekenės ir aktorės Caros Delevingne (Karos Delevin) sekėjų skaičius socialiniame tinkle “Instagram” trečiadienį pasiekė 10 mln., ir šia proga gražuolė pasidalijo su gerbėjais pikantiška nuotrauka.

22 metų C.Delevingne tam kadrui išsirengė iki liemenėlės, intymiausią savo kūno vietą pridengė širdelės formos rožiniu balionu ir ant viso kūno išdėliojo įvairius vaisius ir uogas.

Britė, pasirodysianti milžiniško populiarumo sulaukusios komiksų knygos “Suicide Squad” ekranizacijoje, kurią ketinama pristatyti 2016 metais.

Modelis originalią nuotrauką paskelbė su prierašu: “Tai (sic) atrodo kaip visiška beprotybė, kad turiu 10 mln. sekėjų, todėl pamaniau – apsidėliosiu vaisiais ir aprašinėsiu pilvą raudonu lūpdažiu, kuris dabar nenusivalys! Ši keista sultinga padėka yra jums, ypač žmonėms, kurie rėmė mane nuo pradžių! Laukia daug įdomaus, todėl stebėkite šią erdvę.”


Instagram archyvo nuotr.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: