Laidos "Be bajerio" kadras / Youtube

2020 metais „YouTube“ platformoje startavo kanalas „Negyvas Eteris“, kurio įkūrėjai komikas Mantas Katleris, aktorius ir humoristas Mantas Stonkus ir televizijos ir radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius. Šis kanalas pritraukė net 115 tūkst. prenumeratorių, o pirmoji laida-podkastas „Vėl Tie Patys“ tapo ypač populiari. Netrukus kanalą papildė ir kitos laidos, viena iš jų laida-podkastas „Dar Tos Čia“, čia sužibėjo Aistė Kabašinskaitė, Ieva Mackevičienė ir Gelminė Glemžaitė.

„Negyvas Eteris“ nustebino savo žiūrovus dar viena pasirodžiusia nauja laida. Spalio 6 d., kanale startavo laida „Be Bajerio“. Laida neįprasto pobūdžio, įtraukianti įvairius, žinomus svečius, kurie žaidžia žaidimą. Šiai dienai pasirodė jau dvi dalys. Pirmoje dalyje dalyvavo visai Lietuvai gerai žinomi broliai krepšininkai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, o antroje dalyje – nuomonės formuotojas Naglis Bierancas ir dizaineris Robertas Kalinkinas.

„Be Bajerio“ laidoje vykstančio žaidimo taisyklės paprastos, lengvai suprantamos tiek dalyviams, tiek žiūrovams. Kviestinių svečių (žaidimo dalyvių) tikslas vienas kitą prajuokinti, nusijuokęs žaidėjas pralaimi, o prajuokinęs pelno tašką. Surinkęs daugiau taškų, žaidėjas laimi. „Be Bajerio“ laidą sudaro trys etapai. Pirmasis etapas vadinasi „Mediniai bajeriai“, čia dalyviai vienas kitam skaito „medinius“ juokelius, kuria dažniausiai pateikiami klausimo formą ir galiausiai atskleidžiamas netikėtas atsakymas. Antrasis etapas – „Bajeriai į tema“, šiame raunde skaitomi viena tema susiję juokeliai. Ir paskutiniame, trečiame etape „Pačirškinam“, dalyviai skaito bajerius vienas apie kitą.

Tokio turinio laidos dar nebuvo jokiame lietuviškame „YouTube“ kanale, tačiau „Negyvas Eteris“ tai įgyvendino. Pirmoji „Be Bajerio“ laida jau surinko 110 tūkst. peržiūrų. „Negyvas Eteris“ yra kanalas, kuriame laisvai reiškiama nuomonė įvairiausiomis temomis, o laida „Be Bajerio“ paįvairina kanalo turinį, į žaidimą įtraukdama dalyvius ir žiūrovus, kuriuos verčia juoktis.

Taip pat skaitykite: Olegas Šurajevas ir VDU profesorius Gintautas Mažeikis bando paprastai atsakyti į klausimą „Kas yra kritika?“ [VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: