Kino filmo "Crouching Tiger, Hidden Dragon" kadras

Kompanija „Netflix“ yra pasiruošusi sutalpinti vaidybinus filmus „po savo stogu“, suteikdama kino industrijai naują perspektyvą filmų kūryboje. Laikotarpiu, kuomet parduodama vis mažiau bilietų į kino sales – pilnametražių vaidybinių filmų talpinimas šiame tinklalapyje, gali sulaukti neabejotino pasisekimo.

Pirmasis filmas, kurį „Netflix“ planuoja išleisti šių metų spalio 16-ąją – Cary‘io Fukunaga‘os „Nesančios tautos siaubūnai“ (angl. „Beasts of No Nation“). Tai filmas apie jauną kareivį, kuriam teko atsiskirti nuo savo šeimos civilinio karo metu Afrikoje. Pagrindinį vaidmenį atliks – Idris Elba.

Nigerijos autoriaus Uzodinma‘os Iweala‘os knyga paremtas filmas, kino teatruose startuos tą pačią dieną, kaip ir „Netflix“ tinklalapyje. Tačiau nepriklausomai nuo parduoto bilietų skaičiaus kino teatruose, „Netflix“ yra įsipareigoję sumokėti filmo prodiuseriams tiesioginį honararą.

„Netflix“ teigia, kad sekantis jų žingsnis bus išleisti pirmuosius keturis Adamo Sandlerio filmus, kartu su filmo „Absurdiškasis šešetas“ (angl. „The Ridiculous Six“) premjera, šių metų gruodžio 11-ąją. Nepaisant to, kad filmai su Adamu Sandleriu nevisada sulaukia didelio pasisekimo, internetinėse filmų parduotuvėse jie gausiai perkami. Tą puikiai įgyvendinti turėtų ir „Netflix“.

2016 metų pradžioje, „Netflix“ taip pat išleis filmo, 2000m. laimėjusio oskarą, tęsinį: „Sėlinantis tigras, tūnantis drakonas: žalioji legenda“ (angl. „Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend”). Toliau seks „Didžiosios Mažylio atostogos“ (angl. „Pee-wee’s Big Holiday”), pasirodysančios “Netflix” 2016m. kovo mėnesį.

Nors „Netflix“ skelbia nemažai naujų filmų išleidimo datų, tai nėra didžiausias šio filmų transliacijos tinklalapio laimėjimas. „Netflix“ neseniai gavo teisę platinti Davido Michodo režisuojamą dramą „Karo mašina“ (angl. „War Machine“), kuriame pagrindį vaidmenį atliks Bradas Pittas. Ko gero, tai didžiausias šios kompanijos laimikis. „Netflix“ atstovai teigė, kad už teises į šį filmą sumokėjo 60 milijonų dolerių, nors anksčiau buvo kalbama apie dvigubai mažesnę sumą.

Pasak TechCrunch tinklalapio, savo duris vaidybiniams filmams atveriantis „Netflix“, gali sukelti nežmonišką naujų klientų antplūdį. Žmonės gali pradėti vertinti „Netflix“ kaip vienintelę vietą stebėti savo mėgiamus filmuss ar TV serialuss, tokiuss kaip: „Kortų namelis“ (angl. „House of Cards“), „Oranžinė – naujoji juoda“ (angl. „Orange is the New Black”) ir „Sustabdyta raida“ (angl. „Arrested Development”).

62 milijonus žiūrovų pritraukus internetinės televizijos paslauga, taip pat planuoja praturtinti savo reperturą tokiais TV serialais kaip: „Nepalaužiamoji Kimė Šmit“ (angl. „Unbreakable Kimmy Schmidt”), „Kraujo linija“ (angl. „Bloodline“) bei kt. Per pastaruosius metus, „Netflix“ kompanijos pelnas išaugo 30% ir siekia 9,8 milijardus dolerių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: