© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Aktorė Pamela Anderson dar kartą padavė pareiškimą dėl skyrybų su Ricku Salomonu (Riku Salomonu) – mažiau nei šeši mėnesiai po to, kai paprašė atmesti jos ankstesnį prašymą.

47 metų buvusi “Gelbėtojų” (Baywatch) žvaigždė veiksmų jau antrai trumpai santuokai su kino prodiuseriu R.Salomonu nutraukti ėmėsi pernai liepą, priežastimi nurodydama nesutaikomus skirtumus, bet tai besiskirianti, tai vėl susitaikanti pora vėliau nusprendė likti kartu ir po kelių savaičių skyrybų popieriai buvo atšaukti.

Tačiau naujausias poros susitaikymas ilgai netruko ir šį trečiadienį P.Anderson teismui pateikė naujus dokumentus dėl skyrybų, pranešė TMZ.com.

Tuose dokumentuose aktorė nurodo, kad su vyru nebegyvena nuo antradienio ir kad siekia išlaikymo iš R.Salomono, kuris garsėja ir tuo, kad drauge su Paris Hilton yra nufilmuotas sekso juostoje “One Night in Paris”.

P.Anderson už R.Salomono pirmą kartą ištekėjo 2007 metais, bet po dviejų mėnesių ta sąjunga buvo anuliuota. 2014 metų sausį ji patvirtino, kad jiedu vėl susituokė, bet tikslios vestuvių datos nenurodė.

Dvi ankstesnės P.Anderson santuokos – su muzikantais Tommy Lee (Tomiu Li) ir Kidu Rocku (Kidu Roku) – taip pat baigėsi skyrybomis.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: