Guo Pei – tai šiuolaikinės savo kultūros paveldo pasiuntinė, kuri yra aistringa savo amato žinovė. Jau nuo ankstyvos vaikystės pradėjusi domėtis mada ir audiniais, šiuo metu dizainerė turi iš ties kuo pasigirti. Ji siekia išprovokuoti žmonių emocijas ir įkvėpti per savo meną, demonstruodama geriausius tradicinės kinų meistriškumo aspektus, taip pat įtraukdama šiuolaikinius, novatoriškus, vakarietiškus motyvus.

Pati menininkė mano, kad jos menas įkvėptas pasakų, legendų ir net karinių istorijų yra savotiška kūryba, kuri pasakoja kažkokią istoriją. Meno išraiškos drobėje ir ne tik išreiškia romantiką, bei dizainerio vaizduotę kokia yra tikrame gyvenime. Taip yra kuriamas pasakojimas, kokie paveikslai ir siuvinėjimai buvo perduoti kartų per visus amžius.

Garsioji kinų dizainerė neseniai pristatė savo naująją kolekciją, kurioje modeliai yra vaizduojami kaip kinų tautosakos figūros. Elegantiškos karalienės savo didinguose drabužiuose stovi tarp kitokių pasaulių pilių, o spindintys kostiumai klajoja per mistinius miškus. Nuotraukose galima įžvelgti prabangą ir glamūrą. Drabužių audiniai demonstruoja sudėtingas, bet tuo pačiu ir vaizdingas detales. Elegantiški siluetai yra puošti sudėtingomis siuvinėjimo schemomis, kailių puošmenomis ir rankomis pintais karoliukais.

T2

HOWL kolektyvas ir fotografai bando nuotraukose perteikti mistišką ir magišką atmosferą, kuri pulsuotų tiesiai iš nuotraukos. Jose puikiai dera šiltos ir šaltos spalvos. Modeliai savo rolėse atlieka pasakos herojo rolę. Viskas apgalvota iki smulkiausių detalių. Nuotraukos mintis ir vizija yra įgyvendinti visu šimtu procentų.

Guo Pei reputacija dėl itin kokybiškų darbų labai išaugo ir dabar tai turi didžiulę įtaką. Kinijoje šis mados ženklas yra pačioje sėkmės viršūnėje. Todėl dizainerei teko garbė kurti drabužius, net raudonojo kilimo grietinėlei. Tai pačiai autorei yra didelis pripažinimas jos karjeroje.

T3

Ar tokių išskirtinių darbų reikia rinkai yra diskutuotinas klausimas. Vieniems tai unikalumo ženklas, kitiems tuštybių mugė. Visgi šios suknelės yra Kinijos tautosakos dalis. Tai pasakoja vieną ar kitą periodą ir tai išlieka kaip istorija, kurią turime galimybę pažinti. Tokie kūriniai pritraukia dėmesį, nes jų pastebėti yra tiesiog neįmanoma.

Svarbiausias akcentas pristatant tokius kūrinius pasauliui yra gera komanda pagalbininkų ir puiki idėja, kuri turi būti kitokia ir kažkuo išskirtinė. Būtent tokie faktoriai ir egzistuoja pas dizainerę Guo Pei, kurios vardas jau yra žinomas ne tik Kinijoje, bet ir už jos ribų.

T4

T13

T12

T11

T1 (copy)

T10

T9

T8

T7

T6

T5

Taip pat skaitykite: Fotografė fiksuoja merginas, dėvinčias spalvingas sukneles ypatinguose kraštovaizdžiuose [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: