Serialo "Milijardai" kadras

Sunku įsivaizduoti kaip įmanoma dar labiau įžeisti. O gal tai tik neįtikėtinas pavyzdys, kaip pasididžiavimas – šiuo atveju, Peloton treniruoklių kompanijos, išplitusiai kaip virusas po tos juokingos (ir keistai nerimą keliančios?) reklamos prieš daugiau nei dvejus metus – pranašauja nuopolį? Kad ir kaip ten būtų, „Peloton“ ir vėl bando išlaikyti galvą virš vandens po naujausios blogos reklamos bangos, kilusios dėl dar vieno išgalvoto televizijos personažo, patyrusio sveikatos sutrikimų po to, kai naudojosi, taip atspėjote, „Peloton“ dviračiu.

Neseniai ši saga baigėsi, kai mylimas serialo „Seksas ir miestas“ personažas ponas Šaunusis mirė seriale „Ir kaip tik taip…“ po to, kai patyrė širdies smūgį naudodamasis „Peloton“ dviračiu. Vertybinių popierių rinka į tai reagavo ne itin palankiai, ir iškart po to bendrovės akcijų vertė krito. „Peloton“ bandė ištaisyti padėtį „prikeldama“ poną Šaunųjį reklamoje… Tai nepasiteisino, kai pasirodė didelė neskani istorija apie poną Šaunųjį įkūnijusį aktorių Chrisą Notą, kurį kelios moterys apkaltino seksualiniu priekabiavimu. Nuo tada „Peloton“ reklamą pašalino.

Matyt, „Peloton“ tiesiog negali atsipūsti, nes viename paskutiniųjų serialo „Milijardai“ epizodų veikėjas, užlipęs ant patikimo treniruoklio, patyrė (ne mirtiną) širdies smūgį. Nors galite manyti, kad „blogos reklamos nebūna“, „Peloton“ greitai išsklaidė mintį, kad jie kada nors pasirašė už šį produkto rodymo pavyzdį. Šiuo metu atrodo, kad Holivudas yra nusiteikęs prieš treniruoklių bendrovę, ir, jei klausiate manęs, tai atrodo kaip istorija, kurią verta papasakoti. Išsamesnės informacijos ieškokite toliau.

Milijardo dolerių klausimas

„Peloton“ bendrovei tai nebuvo patys geriausi du mėnesiai įmonės istorijoje. „Ir štai taip…“ kūrėjas Maiklas Patrikas Kingas didžiadvasiškai paneigė, bet kokį „Peloton“ keliama pavojų, nors finansiniu požiūriu tai tarsi uždarė tvarto duris po to, kai visi arkliai jau buvo išbėgę. Dabar „Milijardai“ tapo naujausiu išgalvotu kūriniu, dėl kurio Pelotonas atsidūrė antraštėse dėl netinkamų priežasčių.

Per „TVLine“ „Peloton“ atsakė į neleistiną (ir labai negražų) jų įrangos naudojimą „Milijarduose“ po to, kai Davido Costabile’o vaidinamas Maikas „Wagsas“ Wagneris tapo naujausia „Peloton“ treniruoklio auka. Jis net nuėjo taip toli, kad po to paminėjo incidentą iš serial „Ir kaip tik taip…“, sakydamas: „Aš nesiruošiu išeiti kaip ponas Šaunusis“. Nors personažas galiausiai nemirė dėl šio nelaimingo atsitikimo, „Peloton“ buvo lygiai taip pat nepatanekinti, kokie būdavo mano tėvai, kai grįždavau iš mokyklos su prastu pažymiu. Oficiali bendrovės „Twitter“ paskyra paskelbė tokį pareiškimą:

„Mes suprantame, kad televizijos laidos nori įtraukti @onepeloton, kad žmonės kalbėtų, bet, kad būtų aišku, mes nesutikome, kad mūsų prekės ženklas ar intelektinė nuosavybė būtų naudojama @SHO_Billions ir nesuteikėme jokios įrangos. Kaip pažymima pačiame seriale, širdies ir kraujagyslių mankšta padeda žmonėms gyventi ilgą ir laimingą gyvenimą.“

Tiesą sakant, juokingiausia, ką galėtų padaryti televizijos scenaristai, tai nuolat įtraukti vis keistesnius ir siaubingesnius nelaimingus atsitikimus, patirtus su treniruokliais „Peloton“ ar ne. Pasak „The New York Times“, panašūs siužeto taškai buvo visiškai atsitiktiniai, o dialogas, kuriame užsimenama apie Pelotono sukeltą pono Bigo mirtį, buvo įtrauktas tik po to, kai tai įvyko.

Kol kas „Peloton“ tikriausiai turės toliau kontroliuoti nuostolius.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: