Serialo ''Queen of the South'' kadras

„Pietų karalienė” („Queen of the South”) – televizijos kriminalinis dramos serialas, paremtas tamsiu švedų rašytojo Artūro Perezo-Revertės romano pavadinimu „La Reina del Sur”. Šis įtemptas ir intriguojantis serialas, pradėtas transliuoti 2016 metais, žiūrovus žavi savo siužetiniu pamatu, komplikuotais veikėjų charakteriais ir nepaliaujama įtampos atmosfera. „Pietų karalienė” turi lojalią ir aistringą gerbėjų bazę, kuri noriai sekė jau išleistus penkis sezonus, o netrukus gali sulaukti ir šeštojo.

„Pietų karalienė” stebina puikiu aktorių ansambliu, įskaitant talentingąją brazilų aktorę Alice Bragą, kuri įkūnija pagrindinę veikėją Teresą Mendozą. Teresa, paprasta meksikietė mergina, netikėtai tampa įtraukta į meksikiečių narkotikų kartelio veiklą po to, kai jos draugas yra nužudomas. Susidūrusi su pavojais ir išdavystėmis, Teresa turi pasirinkti savo tolimesnį likimą ir nusprendžia įrodyti savo galią narkotikų prekybos pasaulyje. Jos kelionė tampa emocinga ir įtempta, nes ji stengiasi išgyventi bei pasiekti viršų pavojingos ir neleistinos karjeros laiptais ir tampa pasaulinio masto narkotikų prekybos karaliene.

Serialo ”Queen of the South” kadras

„Pietų karalienė” sugebėjo pritraukti platų žiūrovų ratą, nes serialas suteikia įvairiapusę patirtį. Tai nėra tik paprastas kriminalinis serialas, bet tuo pačiu ir pasakojimas apie stiprią moterį, kuri atsilaiko prieš visus jai iškilusius iššūkius ir neleidžia savo praeities gyvenimui apibrėžti jos ateities. Teresai Mendozai seriale tenka susidurti su nekaltų žmonių mirtimis, įvairių narkotikų kartelių grėsmėmis ir korupcija, tačiau tai jai neleidžia prarasti ryžto ir pasiryžimo. Šis serialas atskleidžia, kad moterys taip pat gali būti stiprios ir dominuojančios galingame kriminaliniame pasaulyje.

Serialo ”Queen of the South” kadras

Be to, „Pietų karalienė” išsiskiria kokybišku kameros darbu ir įspūdingomis veiksmo scenomis. Serialo kūrėjai sugebėjo sukonstruoti aistringą atmosferą, perteikdami neviltį, pavojų ir kasdieniais iššūkiais paremtą gyvenimą, kuriuos patiria pagrindinė herojė ir jos bendražygiai. Veiksmo scenos dinamiškos, sutampa su dramatiškais momentais ir kelia nuolatines aistras ir įtarimus, kas bus toliau.

Serialo ”Queen of the South” kadras

Serialas pelnė ne tik žiūrovų simpatijas ir pripažinimą, tačiau pasiekė ir kelis didelius ir reikšmingus pagrindinės aktorės apdovanojimus. Pagrindinė aktorė Alice Braga, kuri seriale vaidino Teresą Mendozą, buvo nominuota Imagen Awards ir Premios Tu Mundo apdovanojimams kaip geriausia serialo aktorė. „Pietų karalienė” sėkmingas JAV kriminalinės dramos serialas, turintis didelę tarptautinę auditoriją ir yra transliuojamas daugelyje šalių visame pasaulyje. Šio serialo fanai vertina intriguojantį siužetą, veikėjų raidą bei įspūdingas veiksmo scenas. Šis serialas sukūrė ištikimą fanų bendruomenę, kuri aktyviai diskutuoja ir remia serialą socialiniuose tinkluose ir specializuotose svetainėse.

Visų šių pasiekimų ir fanų palaikymo pagrindu galima daryti išvadą, jog „Pietų karalienė” itin sėkmingas ir įtakingas serialas, kuris sugebėjo pritraukti didelį žiūrovų ratą bei sukurti lojalią fanų bendruomenę, kuri su nekantrumu laukia artėjančio šeštojo serialo sezono, apie kurio išleidimo datą ir daugiau naujienų, galime laukti  jau 2023 metų gale.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: