Elen Dedženeres ir Poršija de Rosi / instragram nuotr.

Žurnalo „People“ interviu TV serialo „Arrested Development“ žvaigždė pasakojo, kad jos žmona buvo ta, kuri privertė ją jaustis „patogiai savo seksualume“.

Po metų, kuriuose vyko pandemija bei profesinės kovos, Elen Dedženeres ir Poršija de Rosi sako, kad jų santykiai yra tvirtesni nei bet kada.

Šios moterys puošia vieną iš trijų skirtingų žurnalo „People“ pirmojo „meilės leidimo“ viršelių, pagerbdamos garsiąsias poras, kurios liko kartu, nepaisant visų iššūkių, šią savaitę. Per interviu de Rosi paaiškino, kaip pora susitiko užkulisiuose 2001 m. koncerte ir, nors ji manė, kad Dedženeres yra „šauniausia, ypatingai žavi, graži, linksmiausia asmenybė, kokį tik buvo sutikusi“, ji atmetė šansą meilei, nes dar pati turėjo susitaikyti su tikrąją savimi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi)

„Aš tiesiog žinojau, kad buvimas su ja man bus didelis dalykas, todėl mes dar netapome pora maždaug trejus metus“, – aiškino aktorė.

Tačiau viskas pasikeitė, kai jos vėl susitiko 2004 m. renginyje. Moterys netrukus pradėjo susitikinėti ir tais pačiais metais pirmą kartą viešai pasirodė „Golden Globes“ vakarėlyje. Po ketverių metų jos susituokė Los Andžele.

„Aš tiesiog pasirinkau meilę vietoj visų kitų dalykų. Toks jausmas būna tik kartą per gyvenimą“, – sakė de Rosi. „Ir Elen man padėjo tiesiog būdama šalia ir privertusi mane jaustis patogiai dėl to, kas esu – tarsi nieko blogo nebuvo būti lesbietei. Manau, kad tai pirmas kartas mano gyvenime, kai jaučiau, kad tai tiesa“.

Tačiau, kaip ir daugelio porų atveju, 2020 m. atnešė netikėtų iššūkių. Nuo praėjusių metų rugsėjo 18-osios „The Ellen DeGeneres Show“ sezono pradžios Dedženeres dėjo dideles pastangas atkurti savo gerą įvaizdį.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi)

Mėnesiais anksčiau pokalbių šou buvo ginčų epicentre, kai „BuzzFeed“ paskelbė du ilgus straipsnius apie dabartinius bei buvusius Elen darbuotojus, kurie teigė, kad jiems užkulisiuose buvo grasinama, tyčiojamasi iš jų rasės ir buvo netinkamas seksualinis elgesys.

Gruodžio mėnesį, praėjus šiek tiek daugiau nei 2 mėnesiams po to, kai buvo atnaujinta laidos studiją, Dedženeres nustatė, kad ji serga COVID-19. Šią savaitę kalbėdama žurnalui „People“ ji įvardijo de Rosi, kad ji buvo pagrindinis jėgos šaltinis tais neramiais metais.

„Be jos nebūčiau galėjusi išgyventi visko, ką išgyvenau”, – pasakojo Dedženeres. „Tai buvo siaubingas laikas mano gyvenime ir ji buvo mano „uola“. Ji mane palaikė ir padėjo viską susivokti“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: