Aktorė Gwyneth Paltrow, aktorius David Harbour bei Michael Imperioli's

Namuose mes praleidžiame daugiausiai savo laiko, juos puoselėjame ir norime jaustis saugūs. Ko gero, visada buvo įdomu, kaip gi gyvena mūsų mėgstami aktoriai ar kitos garsenybės. Kviečiame pasižvalgyti, kokiuose namuose yra įsikūrę užsienio žvaigždės bei pasisemti interjero dizaino idėjų.

Gwyneth Paltrow yra gerai žinoma Holivudo aktorė ir gyvenimo būdo ekspertė, tinklalaidei Architectural Digest atveria savo namų duris bei parodo dizaino sprendimus. Tik įėjus į namus sukuriamas lyg prabangaus viešbučio įvaizdis, atrodo, kad viskas yra puikiai apgalvota ir harmoningai suderinta. Interjere vyrauja modernūs baldai ir šviesios spalvos, kurios suteikia ramybę bei šilumą. Namuose yra erdvi virtuvė, kurioje su šeima galima šiltai bendrauti bei ruošti maistą. Kitose namų erdvėse aktorė išnaudoja kiekvieną namų kampelį, kad sukurtų jaukumą. Įrengta poilsio erdvė, kurioje yra baseinas bei pirtis, namų SPA galima atsipalaiduoti po sunkių darbo dienų.

Aktorius David Harbour ir dainininkė Lily Allen pasidalindami savo namų interjeru, suteikia galimybę pasižvalgyti po jų asmeninį gyvenimą ir sužinoti daugiau apie dizaino pasirinkimą. Pora sujungė modernius elementus su vintažinėmis detalėmis, sukurdama įspūdingą ir unikalų interjerą. Neeilinėmis plytelėmis iškloti vonios kambariai bei vonios kambarys/poilsio kambarys atrodo kaip iš filmų. Įvairūs stiliaus detalių akcentai sukuria šiltą ir jaukią atmosferą. Kiekvienas kambarys yra apgalvotas iki smulkmenų, kad atspindėtų poros asmenybę. Virtuvėje modernūs baldais ir aukštos kokybės įranga atspindi šiuolaikinį stilių, tuo tarpu svetainėje esantys antikvariniai baldai ir dekoratyviniai elementai suteikia jaukumo ir elegancijos. Kiekvienas namo kambarys turi savo unikalų dizaino sprendimą, sukurtą atspindint asmeninį poros skonį.

Aktorius David Harbour ir dainininkės Lily Allen namai | Architectural Digest

Tenisininkės Serenos Williams namai pasižymi elegancija, modernumu bei minimalizmu. Namuose šviesios sienos ir rafinuoti dekoratyviniai elementai sukuria ypatingą atmosferą. Visame name matome puošmenas, skulptūras, kurios atskleidžia sportininkės susidomėjimą meno sritimi. Įdomus faktas yra tas, jog namuose ji turi savo taurių kambarius, kurie puošiami Serenos laimėjimų tenise trofėjais. Ir tai dar ne viskas, namuose yra ir meno galerija, kurioje eksponuojami įvairūs meno kūriniai. Šie unikalūs namai pilni netikėtumų.

Tenisininkės Serenos Williams namai | Architectural Digest

Įžengus į dainininkės Alicia Keys ir Swizz Beatz’o namus iškarto galima pastebėti jų modernų interjerą. Dideli langai, aukštos lubos ir šviesios spalvos sukuria didelės erdvės jausmą. Interjere galime pamatyti modernius baldus ir įspūdingus dekoratyvinius elementus, kurie suteikia namams ypatingą žavesį. Erdvi virtuvė su modernia buitine įranga ir funkcionalumu atspindi šiuolaikinį stilių. Jauki svetainė su patogiais bei įdomių formų baldais ir nuostabiu vaizdu į jūrą, kuris atpalaiduoja po sunkių darbo dienų. Namuose daug asmeninių nuotraukų, meno darbų ir muzikos kolekcijų. Viename iš namo kambarių stovi pianinas, kurio Alicia mėgsta groti, atrodo, jog šie namai visiškai atspindi atlikėjos gyvenimo būdą.

Dainininkės Alicia Keys ir Swizz Beatz’o namai | Architectural Digest

Aktoriaus Michael Imperioli namai pasižymi išskirtinu ir įdomu interjeru. Pravėrus aktoriaus namų duris atrodo atsiduriame muziejuje. Išskirtiniai lubų ornamentai, įvairios detalės sukuria šiltą ir jaukią atmosferą. Namuose unikalūs baldai, meno kūriniai bei įvairios kolekcijos, kurios atspindi Michael Imperioli aistrą ir susidomėjimą kultūra bei istorija. Virtuvėje pasitelkiami vintažiniai elementai atspindi aktoriaus mėgstama stilių, tuo tarpu svetainėje galime pastebėti patogius baldus bei įdomias dekoro detales, daug knygų. Kiekvienas namo kampelis atspindi puikius dizaino sprendimus ir yra kupinas istorijų. Aktorius turi atskira kampelį savo knygoms, meno darbams ir kitiems daiktams, kurie jam yra brangūs ir turi ypatingą prasmę.

Aktoriaus Michael Imperioli namai | Architectural Digest

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: