Chessie King nuotr.

Aktyvus ir sveikas gyvenimo būdas užima vis didesnę vietą žmonių gyvenimuose. Daug diskutuojama apie gero ir sveiko maisto indėlį mūsų kūnui ir organizmui. Kokia sporto įtaka ir nauda? Didelį indėlį į tai įdeda influencerai arba liet. nuomonės formuotojai. Dabar jau dažnai galime pamatyti nuotraukų skatinančių kitokį gyvenimo būdą, o ir net šiek tiek pašiepinčių realybę tų, kurie gyvena gal ne taip sveikai ir dorai.

Instagram paskyra yra viena patogiausių socialinės medijos platformų, kurioje labai greitai galima paviešinti nuotrauka ir sulaukti didžiulio auditorijos dėmesio. Tuo puikiai naudojasi nuomonės formuotojai. Viena iš tokių yra sporto trenerė Chessie King. Jos instagram paskyroje vyrauja labai daug nuotraukų, kuriose ji akivaizdžiai skatina merginas gyventi aktyviau, mylėti savo kūną, bei trūkumus paversti pliusais. Ji skatina, kad merginos nesiimtų drastiškų dietų, savęs alinimo, nes būtent savęs alinimas neatneša jokios naudos, o tik kančią ir didelį skausmą ne tik sau, bet ir brangiausiems žmonėms. 

Chessie King 1

Chessie nestokoja šmaikščios ir kandžios ironijos savo nuotraukose. Jose vaizduojama ta tikroji realybė, kurios neišeina kartais apeiti ir kurią matome kaskart pažvelgę į veidrodį. Bei ta laikina akimirka kuomet pasistengi tik dėl nuotraukos, kad tapti populiaresne, sulaukti patinka mygtukų paspaudimų ant savo įrašo ir sukurti nesamą vaizdą, kad gyveni vienaip, bet iš tikrųjų gyveni visai kitokį gyvenimą. Tai žinutė, kad kaip mes atrodome ir kuo būti nusprendžiame tik patys. Merginos vardant populiarumo ir didesnio auditorijos skaičiaus imasi įvairių būdų ją pritraukti ir tuo pačiu sukuria apie save klaidingą įspūdį. Kartais tai perauga į pataikavimą savo auditorijai.

Chessie King 2

Sportas yra dalykas kurį verta praktikuoti, tačiau nepersistengiant. Gal iš pat pradžių nebūna lengva, bet vėliau rezultatais džiaugtis galima ne vienai, o kartu su žmonėmis, kurie palaikė, kai užklupdavo sunkiausi momentai ir atrodo, kad daugiau nebegalėsi, kad tai bus paskutinė stotelė. Tada atsiras didesnis pasitikėjimas, meilė sau, pagarba, ko kartais trūksta merginom. Jos būna per daug priešiškos sau. Per daug save kartais kritikuoja ir iš to išsivysto nepagarba ne tik sau, bet ir savo kūnui. Noras nuotraukose atrodyti tobulai ir nepriekaištingai kartais būna daug didesnis, negu suvokimas, kad esi graži tokia kokia esi.

Chessie King 3

Chessie King 5

Chessie King 8

Chessie King 10

Chessie King 11

Chessie King 12

Chessie King 13

Chessie King 15

Taip pat skaitykite: Idealiai netobula: fotoprojektas „Blogiausiu atveju“ [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: