Instagram archyvo nuotr.

Kam reikalingas neperšaunamas automobilis važiuojant apsipirkti? Tuojau jums papasakosime.

Prieš tai, kai Elonas Muskas paviešino „Tesla“ sukurtą  naująją „Cybertruck“ transporto priemonę,  jis  savo ,,Twitter“  paskyroje pažadėjo pasauliui, kad šis automobilis  atrodys kaip kariuomenės  šarvuotis. Tuo metu daugelis stebėjosi, kam gi prireiktų tokios transporto priemonės. Ne gi su ja vyktume apsipirkti ar atlikti kitus kasdienius reikalus?

Bet kai Muskas pagaliau parodė šį ,,šarvuotį“, kuris atrodo kaip automobilio ,,DeLorean“ futuristinis modelis, daugelis pamažu pradėjo suprasti šios mašinos  sukūrimo esmę. Na, o visa tiesa išaiškėjo tuomet, kai Musko padėjėjas nusprendė įrodyti šio kūrinio tvirtumą ir pradėjo daužyti automobilio stiklus. Deja, bet stiklai neatlaikė nei vieno smūgio. Tuomet dauguma priėjo tokią išvadą: šis modelis yra skirtas tik klasių karui, tik tam, jog turtinguoliai galėtų pasipuikuoti savo turima technika ir prisimintų laikus, kai jie būdami vaikai, žaisdavo su mažomis, panašaus dizaino karinėmis mašinėlėmis.

Turbūt toks paaiškinimas  skamba ironiškai? Dar labiau juoką kelia „Cybertruck“ reklama. Joje automobilis  važiuoja užmiestyje su pritvirtinta „U-Haul“ stiliaus priekaba. Galime įsivaizduoti, kad jame vežami  įvairūs  šeimos daiktai,  kuriuos saugo „neperšaunamas“ automobilis. Muskas nepamiršo šio modelio pranašumo parodyti ir scenoje, vis stengdamasis įtikinti, jog ši transporto priemonė pati saugiausia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cinema Magic (@cinema.magic) on

Kolkas galime teigti, jog Musko pastangos yra nevykusios, nors, žinoma, šis modelis gali pasirodyti įdomus tiems žmonėms, kurie dievina mokslinę fantastiką ir tiki, jog  ateityje tokį automobilį vairuos kiekvienas . Visgi, jei negyvenate dykumoje, kurioje, kaip galima matyti šio modelio reklamoje, ,,Cybertruck“ laviruoja itin lengvai, kažin ar pajusite šio modelio pranašumą.

Nebent, nuolat jaučiate karo grėsmę? Nuolat matote aplinką kaip karo zoną? Tuomet šis modelis jums gali išties patikti. Be to, tiems,kurie dabar itin domisi, kaip gi reiktų išgelbėti mūsų žemę, primename, kad šio  „Tesla“  automobilio bakas  yra elektrinis, tad jis mažiau teršia mūsų aplinką.

Taigi, ką apie ,,Cybertruck“ mano internautai? Supažindiname su geriausiomis intenetų folkloro idėjomis:

View this post on Instagram

A post shared by ShiftDelete.Net (@shiftdeletenet) on

View this post on Instagram

A post shared by El Seba 3.0 (@elseba3.0) on

View this post on Instagram

A post shared by Буквы (@bykvu) on

View this post on Instagram

A post shared by Tech Geeks (@techgeeksco) on

View this post on Instagram

A post shared by juice_master_69 (@juice_master_69) on

View this post on Instagram

A post shared by Tesla Cybertruck Addicts (@cybertruckaddicts) on

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: