Gyvenime net ir mažiausias geras poelgis gali pakeisti kieno nors gyvenimą. Tačiau nežinome, ko tikėtis gyvenime, kai praeiname sunkius kelius, patiriame problemų ir net sėkmės akimirkų. Galbūt pamiršime, kaip svarbu daryti gerus darbus ir tapsime žmogumi iš filmo „Ponas Abejingasis“ – visai nesirūpinančiu kitais. Šis trumpametražis filmas galbūt pakeis mūsų požiūrį į kitus žmones ir padės suprasti, kad tapti geresniu ir padėti kitiems niekada ne vėlu.

Šis filmas jautrus ir reikšmingas, todėl nusprendėme akcentuoti kelias akimirkas, kurios pavertė šį vyrą geresniu žmogumi.

Per mažiau nei tris minutes, šis filmas suteikė daugiau, nei tikėjomės. Jis pristato vyrą, kuris gyvena savanaudiškai ir ignoruoja kitus. Net ir pirmoje scenoje jis nesustabdo lifto durų, kad moteris galėtų jas pasiekti laiku. Jis ignoruoja mergaitės netyčiom paleistą balioną, nors galėjo sugauti jį ištraukęs rankas iš kišenės.

Tačiau viskas pasikeičia jam bestovint ant šaligatvio ir laukiant kol užsidegs žalia šviesoforo šviesa. Pagyvenusi moteriškė sugriebia vieną jo ranką, kad saugiai pereitų gatvę. Po kelių sekundžių pamatome, kad jei jis nebūtų padėjęs tai poniai, ji greičiausiai būtų patekusi į nelaimę, o rūsčiajam vyrui pirmą kartą atsivėrė akys.

Jis pagaliau suprato, kad jei ištrauks rankas iš kišenių ir panaudos jas geresniais tikslais, tai ne tik bus malonu jam, bet ir sukels šypsenas kitų veiduose. Nuo tos akimirkos jis tampa visai kitu žmogumi.

Tačiau pats reikšmingiausias jo gerų darbų momentas, tai kai jis pastebi vyrą, stovintį ant to paties šaligatvio. Tas vyras primena jam koks jis buvo pats, besirūpinantis tik savimi ir susikišęs rankas į kišenes. Šįkart jis nusprendė pakeisti ir jo gyvenimą, ir net apsimetė akluoju, kad atkurtų tokį susitikimą, kaip jo su senole.

Taip pat skaitykite: Naujas Pixar produkcijos įkvėptas animacinis filmas drebina internetą, nes… [ŽIŪRĖTI]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: