Vaisių pjaustymo meistras Daniele Barresi yra žinomas dėl apdovanojimų pelniusių maisto skulptūrėlių. Naudodamas viską ,nuo melionų iki brokolių ir sūrio, jis kuria ir sukuria sudėtingus modelius, kurie atrodo per gerai, kad galėtum valgyti. Bet vieni iš smagiausių ir akį traukiančių kūrinių yra išraižyti minkštame, kreminiame avokadų minkštime. Kartais net naudodamas sveikų žalių vaisių sėklas, italų menininkas kruopščiai kuria maisto meną, kuris yra sudėtingas, subtilus ir kartais net juokingas.

Vienuose iš žaismingesnių darbų, Baressi sukuria smagius sezoninius vaizdus, išskaptuoja mažus padarėlius iš minkšto avokado vaisiaus ir netgi išpjausto vaizdus ant kauliuko. Kituose darbuose kūrybingas kūrėjas kruopščiai išpjauna detalizuotus raštus, sukurdamas labai menišką skrebutį su avokadu.

Nesvarbu kas galų gale gaunasi, nes kūriniai vis tiek būna įspūdingi. Matydamas, kad meninė terpė yra maistas, tai tikriausiai yra taip pat skanu ,kaip ir gražu žiūrėti.

Norėdami pamatyti daugiau darbų galite pasekti menininko  Instagrame

Rekomenduojame

Ši informacija yra portalo KaunoZinios.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija ir nurodžius aktyvią nuorodą į KaunoZinios.lt. Parašykite mums adresu info@kaunozinios.lt

 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: