Pexels.com archyvo nuotr.

Socialinės platformos yra patogu tuo, kad gali dalintis įspūdžiais iš kiekvieno pasaulio kampelio ir naudotis daugybę programėlių, kurios mums palengvina gyvenimą: padeda susirasti, kur skaniau pavalgyti, ką verta pamatyti toje šalyje, kurioje svečiuojiesi.

Pasirodo egzistuoja prohramėlių, kuriose gali susirasti ne tik vietą, kur norėtum nukeliauti, bet ir žmogų, kuris ne tik tave priimtų viešnagės metu, bet ir galimai užmegztų romantiškus santykius. Viena tokių yra „Miss Travel“. Lietuvoje ši programėlė nėra populiari, bet vakaruose tai ant bangos esantis įrankis, kurio pagalba kelionės dažnai perauga į aklus pasimatymus.

Pasimatymų programėlės dabar yra labai ant bangos. Sparčiai technologijoms judant į priekį kontaktą darosi vis lengviau užmegzti virtualioje erdvėje. Vėliau tas kontaktas arba pratęsimas realybėje, arba nutrūksta savaime jei tarp žmonių neatsiranda vadinamosios tarpusavio chemijos.

Miss Travel“ programėlėje reikia prisiregistruoti, kaip ir kiekviena programa besinaudojantiems vartotojams. Ten žmonės nurodo savo pomėgius, sugebėjimus, trumpai papasakoja apie save. Tuomet ieškoma bendraminčių pagal kriterijus ir taip užmezgamas kontaktas. Žmonės būna iš įvairių pasaulio kampelių: Meksika, Australija, JAV, Italija, Kanada ir kita. Tuomet šiek tiek pabendraujama, kad susipažinti su žmogumi ir įvyksta pasimatymas.

Pasimatymai įvyksta iš dvipusės naudos. Vieni tikisi surasti savo tikrąją gyvenimo meilę, kiti ieško tik nuotykio ir gero laiko, o dar kiti nesitiki nieko – tai tik pramoga, pažintis, kontaktų užmezgimas. Svarbiausias akcentas – pagarba.

kelioneje

Pexels.com archyvo nuotr.

Ar tokios programėlės atneša naudos – diskutuotinas klausimas. Vieni tiki tokių programėlių galia ir šventai jomis pasitiki, bet nemažai yra ir skeptikų, kurie ne taip palankiai žiūri į tokio tipo programėles. Juk atsiranda nemažas procentas tikimybės, kad neaišku kokį žmogų gali sutikti, ar įsivelti į netikėtus nemalonumus.

Internetas yra klampus dalykas ir kartais nuo jo „spąstų“ galima labai skaudžiai susižeisti. Žinoma mes dažnai rizikuojame. O nepažįstamas žmogus, kartais gali būti tuo, kuo iš tiesų net nesąs. Todėl labai svarbu yra būti sąžiningu ne tik prieš save, bet ir prieš tą žmogų, kurio langelį ketinama atsidaryti ir parašyti – „Labas“.

Taip pat skaitykite: Svajonių išsipildymas, arba kaip pora pavertė savo aistrą pilno etato darbu [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: