Organizatorių archyvo nuotr.

Vytautas Mineral SPA“ kompleksas 2018-ųjų rudenį pradeda jau trečiuosius savo veiklos metus. Moderniausias SPA centras duris oficialiai atvėrė 2016 m. rugsėjo 16-ąją. Per dvejus metus sveikatingumo kompleksas pelnė inovatyviausio Europoje ir profesionaliausio Baltijos šalyse poilsio komplekso titulus.

Procedūros sulaukė tarptautinių apdovanojimų

Daugelyje SPA centre teikiamų procedūrų naudojami vertingieji iš žemės gelmių išgauti mineralai: juose aptinkama daugiau kaip 70 aktyviųjų medžiagų. Panašiai tiek jų randama Negyvosios jūros vandenyje, o viena įspūdingiausių visame komplekse – mineralų pirtis.

2017 metai „Vytautas SPA“ kompleksui buvo itin sėkmingi: jis „ESPA“ tarptautiniame konkurse buvo apdovanotas už „Flow“ terapiją, o komplekso darbuotojai Baltijos šalių masažo čempionate iškovojo medalius. 2018 m. pradžioje vykusiuose verslo apdovanojimuose „Turizmo sėkmingiausieji 2017 m.“ SPA centras pripažintas geriausiu metų sveikatos turizmo paslaugų teikėju. Konkursuose buvo įvertintas ir „Vytautas Mineral SPA“ restoranas „Moon“: kompetentinga renginio „Kulinarinis Birštono žemėlapis 2017“ komisija „Vytautas Mineral SPA“ virėjų darbą palankiausiai įvertino beveik visose konkurso kategorijose. O į ką labiausiai dėmesį atkreipė komplekso lankytojai?

W2

Organizatorių archyvo nuotr.

Kokiais atsiliepimais dalijasi apsilankę šiame komplekse?

  • Lankytojai mini, jog viešbutyje juos visuomet pasitinka malonios administratorės, pateikiančios rekomendacijų, padedančios praturtinti viešnagę.

  • Komplekso svečiai džiaugiasi ne tik atskira vaikų erdve, bet ir neįprasta paslauga: vaikų erdvėje dirba auklės, už nedidelį papildomą mokestį saugančios ir užimančios mažuosius, kol tėveliai, pavyzdžiui, mėgaujasi masažais.

  • Lankytojų dėmesį kausto ypatinga vieta – „Vytautas Mineral SPA“ biblioteka, stebinanti tobula akustika, neįprastu interjeru ir šiuolaikiškais sprendimais.

  • Komplekso svečius sužavėjo prabangi, moderni SPA erdvė su rinktinėmis paslaugomis. Visi, atvykę į kompleksą, raginami užsukti ne tik į vandens ir pirčių, bet ir į atskirą procedūrų erdvę.

Reikėtų paminėti, kad kone kiekvieną mėnesį „Vytautas Mineral SPA“ pateikia vis naujų poilsio kompleksų.

w3

Organizatorių archyvo nuotr.

Pasiūlymai su nakvyne komplekso lankytojams

Pasiūlymų įvairovė 2017 m. šiam kompleksui leido pasiekti 60 proc. metinį užimtumą. 2018 m., kaip tikimasi, bendras užimtumas turėtų išaugti iki 73 proc. Šiuo metu bene patraukliausią poilsio pasiūlymą komplekse galima rasti darbo dienomis: į jį įskaičiuota nakvynė „Vytautas SPA“ viešbutyje su pusryčiais, neribotu apsilankymu baseinų ir pirčių erdvėje, mankšta salėje ir baseine bei kitomis privilegijomis. Apskritai, pagal asmens, poros arba šeimos poreikius siūlomi tiek 1, tiek 5 nakvynių poilsio paketai. Čia jaukiai jausis tiek mėgstantys paprastumą ar neketinantys užsibūti viešbučio kambaryje, tiek norintys pasimėgauti prabanga ir komfortu. Optimalus variantas – 2 nakvynių poilsis savaitgalį . Į šį pasiūlymą įskaičiuotas maitinimas, viso kūno ritualai, masažai, sveikatinamosios vonios, mankštos vandenyje, staigmena kambaryje ir dar daugiau!

Vienos dienos išskirtinės SPA programos

Vytautas Mineral SPA“ paruošė ir kelis pasiūlymus tiems, kuriuos domina trumpalaikis poilsis Birštone – dienos SPA programos. Nusilpus imunitetui, norint atgauti jėgas itin vertingas detoksikuojantis ritualas „Marine flora“. Esminiai jo komponentai – kūno šveitimas, įvyniojimas, galvos bei kūno masažai. Procedūrų metų naudojami vertingieji jūros dumbliai bei Himalajų druska. Drauge jie aprūpina odą, pagerina kraujo ir limfos tekėjimą, sugrąžina odai stangrumą, elastingumą, efektyviai padeda kovoti su celiulitu.

Į dienos SPA dviem „Ying-Yang“ įeina beveik 2 val. trukmės ritualas, kurio metu abiem SPA centro lankytojams atliekamas kūno šveitimas, jie mėgaujasi vonios procedūra ir kūno masažu. Taip pat poilsiautojai 3 val. gali praleisti baseinų ir pirčių erdvėje bei pietauja/vakarieniauja.

w4

Organizatorių archyvo nuotr.

Orientacija į šiuolaikinį žmogų

Vytautas SPA“, įkurtas net 9 hektarų sklype Birštono prieigose, orientuojasi į užimtus, kasdieniame darbų ir rūpesčių verpete besisukančius žmonės, dažnai susiduriančius su stresu. Centre suteikiamas aukščiausias komfortas, teikiamos kruopščiai kurtos procedūros, svečiai vaišinami gardžiu, sveiku maistu, o gamtos apsuptis ir greta esančios Nemuno kilpos – tikra atgaiva norintiems pabėgti nuo didmiesčių šurmulio. SPA ir poilsio kompleksą nuo Nemuno pakrantės skiria kiek daugiau nei 100 metrų.

Daug dėmesio skirta ir kuriant komplekso interjerą: kambariuose vyrauja ramios žemės ir jūros spalvos, panaudotos natūralios medžiagos. Visa „Vytautas Mineral SPA“ aplinka padeda lankytojams rasti vidinę ramybę ir atkurti tiek kūno, tiek ir sielos harmoniją.

Užsakymo Nr. KMC180072

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: