Pexels.com archyvo nuotr.

Kiekvienas iš mūsų kiekvieną mielą dieną turi valytis dantis ir pageidautina net kelis kartus. Šis procesas daugumai suteikia palengvėjimo ir malonios atgaivos pojūtį, tačiau kai kurie iš mūsų susiduria su nemaloniais sunkumais ir net jautrumu. Kraujuojančios dantenos yra labai nemalonus procesas, kuris gali trukdyti tinkamai palaikyti burnos higieną. Puiki žinia ta, kad šios problemos dabar galima labai lengvai atsikratyti.

Susidūrus su dantenų kraujavimu, pirmiausia reikėtų peržiūrėti savo kasdienės dantų priežiūros rutiną. Jei jos kraujuoja labai retai, dažnai visai neverta pergyventi ir nerimauti dėl to. Kartais taip gali nutikti dėl pernelyg kieto dantų šepetėlio ar per didelės jėgos valantis dantis. Tačiau, visgi, jei dantenų kraujavimu jūs skundžiatės nuolat ir taip nutinka net naudojantis ypač švelniu dantų šepetėliu, verta kreiptis į specialistus, kurie galės padėti išspręsti šią nemalonią problemą.

Šiomis dienomis stomatologai siūlo puikų šios problemos sprendimo būdą – modernius burnos irigatorius. Ši priemonė padeda nuolat palaikyti idealią burnos ertmės higieną ir efektyviai šalina visus burnos ertmėje užsilikusius svetimkūnius – visas apnašas bei maisto likučius.

Svarbu paminėti ir tai, kad jei skundžiatės šia problema, vertėtų keisti savo gyvenimo įpročius. Venkite rūkymo ir stenkitės rūpintis savo mityba – valgykite daugiau įvairių daržovių bei vaisių. Taip pat, palaikykite kuo geresnę burnos ertmės higieną. Tą padaryti padės dantų siūlai bei burnos skalavimo skysčiai.

Užsakymo Nr. KMC200001

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: