pexels.com nuotr.

Moterys daug dėmesio skiria savo išvaizdai. Tai – ne tik aprangos stilius ar šukuosena, tačiau ir rūpinimasis odos būkle. Kiekvienos moters veide ilgainiui atsiranda metų žymės, išryškėja mimikos raukšlės, stresas ir įtampa matoma paakiuose, lūpų kampučiuose, papilkėjusioje odos spalvoje. Vienos bando tai slėpti po makiažo priemonėmis, kitos naudoja įvairias priemones, tačiau net ir šios ilgalaikio poveikio dažniausiai neturi. Lazerinės dermatologijos klinikos „Era Esthetic“ atstovai pasakoja apie būdus, kaip šiandien galima apgauti laiką ir atrodyti jaunatviškai – nuo to, kas yra frakcinis veido atjauninimas iki natūralių ir įprastų būdų.

Kas vyksta su moterų veido oda bėgant laikui?

Tai, kad metai iš metų moterys keičiasi, yra labai natūralu. Ir tai gali stipriai priklausyti ne tik nuo moters amžiaus, tačiau ir nuo gyvenimo būdo. Ką tai reiškia? Neretai moteris, žvelgdama į veidrodį, tyrinėja savo odos būklę ir veido pokyčius. Dėmesį patraukia aplink akis ar lūpa išryškėjusios pirmosios raukšlelės, o vidutinio amžiaus moterys savo išvaizda patenkintos būna dar rečiau.

Akcentuoti vertėtų ne tai, kad oda su amžiumi sensta, o tai, kiek daug įtakos tam turi tam tikros gyvenimo aplinkybės. Ilgainiui moters oda praranda natūralų spindesį, spalvą, ji papilkėja, taip pat praranda įprastą elastingumą. Į akis krenta išryškėję randai bei išsiplėtę kapiliarai. Šios amžiaus paliekamos žymės būdingos vidutinio amžiaus ir vyresnėms moterims, tačiau dėl patiriamo streso atsirasti gali ir anksčiau. Dėl šios priežasties rūpintis reikia ne tik oda, bet ir pačio gyvenimo kokybe. O ką daryti, jeigu jaučiatės ir atrodote senesnė nei esate iš tiesų?

Atidėkite senatvę

Ar nepažįstami žmonės Jus palaiko vyresne nei esate iš tiesų? O galbūt tiesiog norite jaustis ir atrodyti jaunatviškiau? „Era Esthetic“ klinikos atstovai šiai problemai spręsti siūlo lazerines procedūras. Viena populiariausių ir dažniausiai išbandomų – frakcinis veido atjauninimas. Šiandien vis labiau tobulėjančios technologijos šią problemą leidžia spręsti ne tik lengvai, bet ir neskausmingai.

Veido atjauninimas lazeriu – bene daugiausiai populiarumo sulaukianti procedūra. Klinikoje „Era Esthetic“ ją atlikti galima pasitelkiant dvi skirtingas technologijas ir metodikas. Pirmoji – naudojantis „Fraxel Dual“ lazeriu, antroji – „CO2RE“ lazeriu. Kuo jie skiriasi?

Abejomis technologijomis galima gydyti tiek senatvines žymes, strijas, raukšleles aplink akis, lūpas, atsiradusias ant kaklo. Taip pat abi metodikos leidžia gydyti ne tik paviršinius odos sluoksnius, bet ir giluminius. Toks frakcinis veido atjauninimas yra daug efektyvesnis nei naudojant senuosius lazerius, kurie šalina visą odos paviršių, pažeidžiant aplinkinius audinius. Tačiau yra vienas skirtumas – „Fraxel Dual“ lazeriu atliekant gydymą dažniausiai reikalingos bent 3 procedūros, tuo tarpu naudojantis „CO2RE“ lazerio technologija, rezultatus pastebėti galima jau po pirmos procedūros.

Tokios medicininės procedūros, kaip veido atjauninimas lazeriu, gali tapti puikia išeitimi, norinčioms pašalinti amžiaus paliekamas žymes ir atrodyti jaunesnėmis. Tačiau norint ilgalaikio efekto, tuo pačiu vertėtų susirūpinti ir savo gyvensena.

Kaip dar pagerinti savo veido odos būklę?

Graži, sveikai spindinti, lygi ir jaunatviška veido oda – kiekvienos moters svajonė. Tačiau ne kiekviena susimąsto, jog odos būklę paveikti gali ne tik amžius. Ar jaučiatės senesnė ne tik dėl odos būklės, bet ir nuolat juntamo nuovargio? Patiriamas stresas yra viena iš pagrindinių didėjančio raukšlių skaičiaus priežasčių. Veido oda spalvą prarasti taip pat gali dėl nemažo kiekio suvartojamo alkoholio, neatmetama ir nikotino įtaka. Frakcinis veido atjauninimas padės tik tuo atveju, jeigu atsakingai žiūrėsite į savo gyvenseną, todėl atidžiai rinkitės kosmetiką, būtinas kokybiškas veido kremas, serumai ir kt. priemonės.

Užsakymo Nr. KMC180009

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: