Pexels.com archyvo nuotr.

Įvairiose vietose augantys plaukai nemaloniai verčia jaustis daugelį moterų. Tačiau, grožio klinikose dabar siūlomas specialūs gydymas, kuris padeda tų plaukų atsikratyti. Plaukų šalinimas lazeriu visame pasaulyje įgauna vis didesnį populiarumą. Taip yra dėl to, kad ši procedūra yra visiškai saugi, mažai skausminga, o svarbiausia – duodanti ilgalaikius rezultatus. Ne paslaptis, kad šia procedūra dažniausiai naudojasi moterys, nes ji taip pat leidžia sutaupyti gana nemažas pinigų sumas.

Svarbiausi informacija apie lazerines procedūras

Moteris pabrėžiamos ne be reikalo, nes būtent jos lazerinėmis technologijomis naudojasi labiausiai. Toms, kurios jau įgriso daug laiko skirti kojų skutimui ar depiliacijai, ši procedūra turėtų itin patikti. Ji leis akivaizdžiai sutaupyti ne tik laiko, bet ir pinigų. Plaukų šalinimas lazeriu ekonomiškai yra tikrai naudingas, nes kaip jau minėta pradžioje, rezultatai yra ilgalaikiai. Kai baigiamas reikalingas seansų skaičius, plaukai neatauga ilgą laiką ir kalba eina ne apie mėnesius – mažiausiai metus jūsų nevargins jokie plaukeliai.

Pabrėžiama, kad moterys, kurios dvejoja pasinaudoti šia procedūra, turėtų suprasti, kad jos efektyvumas jau yra įrodytas. Svarbiausia tai, kad tokias procedūras atlieka ne šiaip eiliniai grožio meistrai, o patyrę gydytojai. Tad, jie jau tikrai jums papasakos apie šios procedūros privalumus ir saugumą.

Įprastai plaukų šalinimo lazeriais procedūromis naudojasi tos moteris, kurios nori pašalinti kojų plaukelius. Taip pat neretai kreipiamasi ir dėl plaukelių nuo lūpų pašalinimo. Ant viršutinės lūpos smulkūs plaukeliai auga daugeliui moterų, todėl vietoj depiliacijos patariama rinktis būtent lazerines procedūras, nes jos leis džiaugtis rezultatu ilgą laiką.

Itin svarbu žinoti, kad ši procedūra turi būti atliekama keletą kartų. Tai reiškia, kad galutinis rezultatas matomas atlikus kelis seansus. Reikalingą seansų kiekį parinks procedūrą atliekantis dermatologas.

Plaukų šalinimas dermatologiniu diodiniu lazeriu

Kodėl reikia rinktis patikimas klinikas?

Neretai viešoje erdvėje pasigirsta teiginių, kad dėl tokių procedūrų galima kreiptis į eilinius grožio salonus. Tiesa ta, kad tokiuose salonuose ši procedūra gali būti atliekama tik tokiu atveju, jeigu specialistas turi reikiamą medicininį išsilavinimą. Paprasti grožio specialistai, kurie baigė kažkokius kursus, neturi jokios teisės naudoti tokios įrangos ir teikti šias paslaugas.

Patikimose klinikose, kuriose siūlomos plaukų šalinimo lazeriais paslaugos, dirba kvalifikuoti specialistai, turintys visus reikiamus leidimus. Dermatologai yra tie, kurie ir atlieka šias procedūras, tad kreiptis į neaiškių salonų darbuotojus tikrai nepatartina.

Dermatologai, kurie atlieka lazerines procedūras, taip pat stebi pacientų odos būklę. Mat, susidariusios komplikacijos turi būti tinkamai gydomos. Paprasti žmonės, neturintys atitinkamo medicininio išsilavinimo, negalės jums padėti. Tad, tai būtų dar viena priežastis rinktis jau patikrintas klinikas.

Kalbant apie komplikacijas, pabrėžiama, kad legaliai veikiančiose klinikose jų praktiškai nebūna. Dažniausiai komplikacijos kyla tose vietose, kur naudojama nekokybiška ir neaiškių gamintojų įranga.

Ar finansiškai naudinga rinktis tokį plaukų šalinimo metodą?

Lazerinės technologijos yra taip išplėtotos, jog jų naudojimas nėra brangus. Kaip jau minėta pačioje pradžioje, ekonomiškumas yra bene didžiausias privalumas. Nebereikia skirti nuolatinių sumų skutimosi ar depiliavimosi priemonėms. Ką jau kalbėti apie laiko gaišimą – baigus kursą, pamiršite tą vargą, kurį tekdavo patirti depiliuojant ar skutant atitinkamas vietas.

Be finansinės naudos taip pat išskiriamas ir odos pagerėjimas. Plaukų šalinimas lazeriu taip pat pasirenkamas ir tais atvejais, kuomet pacienčių oda yra jautri. Pavyzdžiui, jeigu po depiliacijos ar skutimosi odą ima berti, tuomet natūralu, kad tai yra menkas malonumas. Lazerinės procedūros metu plaukeliai pašalinai taip, jog nelieka jokių bėrimų ir oda tampa be galo lygi ir švelni.

Užsakymo Nr. KMC210218

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: