Organizatorių archyvo nuotr.

Kauno „Žalgirio“ arenoje sporto rungtynių transliacijomis sirgalius jau džiuginantis sporto ir alaus baras, vakar, sekmadienio, vakarą surengė iškilmingą atidarymą ir paskelbė ilgai lauktą intrigą – oficialų pavadinimą „Baras 11“.

Jį puošianti skaičių kombinacija, puikiai pažįstama kiekvienam Lietuvos krepšinio gerbėjui, neatsitiktinė – „Baras 11“ yra oficiali „Žalgirio“ krepšinio komandos bei sirgalių pamėgto „Utenos“ alaus ambasada. Šventinį vakarą bare atidaryta „Žalgirio“ komandos žaidėjų asmeninių daiktų galerija – renginio metu Š. Jasikevičius jai padovanojo marškinėlius, su kuriais sužaidė paskutiniąsias savo gyvenime Eurolygos rungtynes.

„Imdamiesi rūpintis kiekvienu mūsų įmonės valdomu restoranu ar baru, jaučiame didelę atsakomybę prieš jų lankytojus. Sutarę dėl „Baro 11“ valdymo, jaučiame trigubą atsakomybę: prieš čia užkąsti ateisiančius svečius, kokybiško alaus mylėtojus bei, žinoma, sporto sirgalius, kurie bare renkasi tiek smagiomis – pergalių progomis, tiek jų mylimiems žaidėjams patyrus pralaimėjimą. Siekdami pateisinti mums parodytą pasitikėjimą, bare organizuojame įvairias užsienio, ilgametes tradicijas turinčiuose, sporto baruose populiarias pramogas, puoselėjame jiems būdingą atmosferą užtikrinančią aplinką“, – sakė „Barą 11“ valdančios įmonės „F and B“ vadovas Giedrius Masalskis.

Jis pabrėžė, kad „Bare 11“ laukiami visų sporto šakų aistruoliai – be populiariausių krepšinio, futbolo ir ledo ritulio rungtynių transliacijų, pagal lankytojų norus čia bus galima stebėti ir rankų lenkimo varžybų, imtynių ar „F–1“ lenktynių transliacijas. Kiekvienas, užsukęs į barą, taip pat galės iš arti apžiūrėti „Žalgirio“ žaidėjų asmeninių daiktų galeriją. Be Š. Jasikevičiaus, renginio metu jai eksponatus dovanojo Artūras Milaknis – jis įteikė tinklelį, kurį nukirpo po paskutiniųjų varžybų, „Žalgiriui“ tapus LKL čempionu, o James Anderson – kamuolį, su kuriuo pelnė lemiamus taškus praėjusių metų gruodžio 19 d. rungtynėse su Sasario komanda ir išplėšė „Žalgiriui“ patekimą į Eurolygos „Top 16“ etapą. Šalia svarbius momentus menančių žalgiriečių marškinėlių galerijoje taip pat pristatomi skirtingų Eurolygos klubų, tokių kaip „Galatasaray“, „Panathinaikos“, „Maccabi“, „Unics“, „Alba“, kamuoliai, originaliais „Žalgiriečių“ parašais išmarginti kamuoliai bei įspūdingo – 54 dydžio – sportinių batelių poros.

Sekmadienio popietę įvykusių „Žalgirio“ ir „Pieno žvaigždžių“ krepšinio varžybų įspūdžiais besidalinantys vakaro svečiai buvo vaišinami virtuvės šefo R. Bujoko paruoštomis vaišėmis. Šefas pasirūpino, kad ir kiekvieną baro darbo dieną į jį užsukantys lankytojai galėtų mėgautis sporto aistras kurstančiais aštriais, meksikietiškais bei ypatingais baro patiekalais, kurių vienas ingredientų – alus. Jo koktelių šou stebėję vakaro svečiai turėjo galimybę susipažinti ir su „Baro 11“ talismanu – „barų kritiku“ Užstaliu, kurį nuo šiol bus galima sutikti ne tik bare, bet ir „Žalgirio“ arenoje bei Kauno mieste.

Krepšinio komentatoriaus bei TV laidų vedėjo Roberto Petrausko vedamą vakarą vainikavo į sceną žengę žalgiriečiai, trumpam susigundę tapti barmenais ir vakaro svečiams plakę nealkoholinius kokteilius.

Kokteilis „Švelnus vasaros vėjelis“

20 ml cukraus sirupo
200 ml „Schweppes Russian“
2 apelsino skiltelės
1 laimo skiltelė
2 citrinos skiltelės
30 ml „Grenadino“ sirupo

Kokteilis „Sausainis“

120 ml šaltos arbatos „Nestea Peach“

120 ml „Sprite“

30 ml mėtų sirupo

2 apelsino skiltelės

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: