Organizatorių archyvo nuotr.

Susivienijama dažniausiai siekiant kažkokių tikslų. Dėl ko į naują grupę „Vos vos“ susijungė trys jauni, stiprūs, išraiškingi ir talentingi muzikantai Domantas Razauskas, Saulius Petreikis ir Nerijus Bakula, mums dar yra paslaptis. Žinome ugninguosius Domanto pasirodymus, netikėtas negirdėtas Sauliaus melodijas, išgaunamas dar netikėtesniais instrumentais, ir subtiliai džiazuojantį Nerijaus akordeoną…

Ką dabar sumanė Domantas Razauskas, suburdamas savo bendramokslius, gyvenimo ir scenos bičiulius į naująjį trio? Jei ir Jums smalsu, ateikite į pirmąjį jų pasirodymą publikai – sausio 31 d. 19 val. „Renginių Oazėje“, Kaune.

Naujojo trio iniciatorius Domantas Razauskas, pats būdamas nenuspėjamas, nuolat stebinantis žodžio ir gitaros meistras (bet to visai nesureikšminantis!), džiūgauja, kad jam pavyko prisikalbinti virtuozą multiinstrumentalistą Saulių Petreikį ir improvizacijų meistrą akordeonininką Nerijų Bakulą.

 „Tai Dievo dovana. Groti su tokio lygio muzikantais kaip Saulius ir Nerijus… Ir ne šiaip groti. Pasaulyje yra daug atlikėjų, kurie samdosi aukšto lygio instrumentalistus, išrašo natas… Čia viskas kitaip. Jokių natų. Absoliuti laisvė, visi žanrai, visos kryptys viename. Esu grojęs su įvairiausiais muzikantais, kiekvienas jų savaip nuostabus. Bet jei imu galvoti apie absoliutų virtuoziškumą ir improvizacijas, prieš akis iškart išnyra Sauliaus ir Nerijaus siluetai“, – sako poetas, kompozitorius, dainų autorius Domantas Razauskas.

Pirmasis „Vos vos“ pasirodymas bus tikrai įdomus. Kūrėjai žada nekasdienišką reginį – žiūrovai matys ir girdės spalvingą mozaiką iš akustinio džiazo, reggae, bliuzo, meditacijų ir įvairių tautų muzikos. Tai bus improvizacijų vakaras, šviesus ir šiltas, ir labai tikėtina, kad nekart teks aiktelti iš nuostabos…

DOMANTAS RAZAUSKAS – gitaros, balsai, tekstai;
SAULIUS PETREIKIS – fleitos, trimitas, klarnetas, vistlai, dudukai, garsai, balsai;
NERIJUS BAKULA – akustinis ir elektrinis akordeonai.

Grupės „Vos vos“ koncertą organizuoja VšĮ „Idėjų garažas“, atsakingai ir entuziastingai dirbanti nuo 2007 metų, mylinti Kauną bei šiltai jos publikai pristatanti ir scenos grandus, ir jaunus, perspektyvius atlikėjus.

Bilietus platina Tiketa.lt, koncertas vyks sausio 31 d., šeštadienį,  pradžia – 19 val., trukmė – dvi valandos, vieta – „Renginių Oazė“, Baltų pr. 16, Kaunas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: