© Ekkachai Saelow

Tailando vestuvių fotografas Ekkachai Saelow fiksuoja fotografijas, kuriose atsispindi siurrealistinis pasaulis įamžinantis išskirtines meilės istorijas.

Fotografas savo verslą įvardija dviem žodžiais „mažas asmuo”, tai pabrėžia, kad nuotraukose atsispindi miniatiūrinės poros. Fotografas tikina, kad tokia idėja leidžia šią ypatingą dieną poroms pasijusti taip, lyg jie gyventų fantazijų pasaulyje.

Ekkachai Saelow teigia, jog nestokoja idėjų ir džiaugiasi savo sukurtais darbais. Fotografas, kurdamas nuotraukas, įtraukia labai kasdieniškus dalykus, gamtos grožį, tai sukuria įspūdį, kad nors poros yra labai mažos, tačiau jų meilė yra labai didelė.

Kiekviena sukurta fotografija reikalauja fantazijos ir yra rūpestingai kuriama. Kūrėjas pabrėžia, kad jaunavedžių fotografijos tampa išskirtinės ne tik todėl, kad poros virsta miniatiūrinėmis, tačiau ir todėl, kad tai nėra vien šventinės akimirkos nuotraukos.

Fotografas tikina, kad nuotraukose atsispindi labai daug santykių etapų, kuriuos kiekviena pora prieš sukurdama šeimą išgyvena. Dažniausiai nuotraukose vaizduojami etapai yra pykčiai, nepasitenkinimas, jaunosios nerimas prieš vestuves, laimingos akimirkos kartu. Ekkachai Saelow kuria išskirtines fotografijas, kuriuose meilė yra graži, bet kartu ir keista.

Fotografo sukuriamas „mažas pasaulis” paliko didelį įspūdį daugeliui. Šiuo metu Ekkachai Saelow turiu daugiau kaip 180 000 gerbėjų socialiniame tinkle “Facebook”.

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

14

15

16

18

20

13

© Ekkachai Saelow nuotr.

Taip pat skaitykite: Auto mechanikai atkartojo žymius Renesanso epochos paveikslus

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: