Grupės "Litle Big" klipo "Skibidi" kadras

Kasmet dideles ir stiprias pajėgas į „Euroviziją“ metanti Rusija konkurso gerbėjus nustebino ir šiemet – šalies nacionalinis transliuotojas „Pirmasis kanalas“ paskelbė, kad į Roterdamą keliauja elektroninės šokių muzikos grupė „Little Big“.

2013 metais Sankt Peterburge susikūrusi grupė garsi hitais „SKIBIDI“, „Give Me Your Money“, „LollyBomb“. Grupė iš daugelio populiarių atlikėjų išsiskiria savo vaizdo klipais, kuriuos režisuoja, montuoja ir filmuoja vaizdo klipus patys. Tuo daugiausiai užsiima viena iš grupės įkūrėjų Alina Pasok. Grupė jau pirmajame savo išleistame ir didelio populiarumo susilaukusiame muzikiniame vaizdo klipe „Every day I’m drinking“ išjuokė rusišką kultūrą – tautinius šokius, piktus klounus, degtinės vartojimą, pamėgtus treningus, simpatizuojamas meškas ir chuliganišką elgesį. Atlikėjai aiškina, jog vaizdo įrašu ragina Rusijos žmones ne gėdytis, o pasijuokti iš visų Holivude sukurtų stereotipų apie juos.

Nors dar neaišku, kokiu kūriniu atlikėjai bandys užkariauti Europą, tačiau jau dabar lažybininkų prognozės žada jiems mažiausiai trečią vietą.

Pernai metais Gegužės 9-ją, kuomet Rusijoje ir kai kuriose kitose buvusiose TSRS šalyse švenčiama pergalė prieš Nacistinę Vokietiją, grupė koncertavo Vilniuje, muzikiniame klube „Loftas”, surinkusi daugiau nei tūkstančio gerbėjų auditoriją, beveik visi bilietai į pasirodymą buvo parduoti.

Grupė didelį dėmesį skiria gastrolėms ir jau surengė puikiai įvertinus pasirodymus Prancūzijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje, Belgijoje, Nyderlanduose, Čekijoje, Italijoje ir Lenkijoje. Jos klipų peržūros internete tiesiog neįtikėtinos. Vien hitas „SKIBIDI“ Youtube platformoje šiuo metu turi 362 milijonus peržiūrų.

Vienais favoritų „Eurovizijos“ dainų konkurse lažybinikų laikoma lietuvių grupė „The Roop“ sulaukė rimtų konkurentų ir kova bus tikrai nelengva.

Taip pat skaitykite: TOP 15 geriausių Eurovizijos dainų (2001-2018 m.)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: