Serialo "Preacher" kadras

Vienas iš labiausiai laukiamų vasaros serialų „Pamokslininkas“ („Preacher“) jau pasiekė televizijos žiūrovus. Geriantis, rūkantis, barus lankantis pamokslininkas su neaiškia praeitimi, airių kilmės vampyras-alkoholikas ir moteris, kuri gali duoti į kaulus bet kam, kas pasitaiko jos kelyje, neleis liūdėti serialo žiūrovams. Neįprastas personažų trio susibūręs mažame Teksaso miestelyje žada nuotykius viso serialo metu.

Vien jau tokių personažų susidūrimas sukurtų neįtikėtiną šou, bet „Pamokslininkas“ ties tuo tikrai nesibaigia. Antgamtinės galios, paslaptys ir nepaprastas žiaurumas susijungia į vieną vietą, taip sukurdami tokį serialą, kokio televizija jau seniai neregėjo. Tinkamai atrinkti aktoriai ir puikiai suvaidinti personažai svariai prisideda prie šio serialo įgyvendinimo. Tačiau viso šio serialo nebūtų buvę be kelių svarbiausių žmonių.

Komikų duetas Seth Rogen ir Evan Goldberg, kurie išleido tokius filmus kaip „Kietakiaušiai“ („Superbad“) ir „Kaimynai“ („Neighbors“) į didžiuosius ekranus yra šio AMC serialo „Pamokslininkas“ prodiuseriai. Tačiau serialo idėja jiems kilo iš jau gerokai ankščiau atsiradusio komikso.

Preacher 3

Serialo “Preacher” kadras

Minėtajam komikų duetui prireikė net septynerių metų, kad kažkas pagaliau rimtai pažiūrėtų į idėją išleisti šį serialą. „Tai yra nuostabu! Mes septynerius metus dirbome ties „Pamokslininku“ ir mes be galo džiaugiamės, kad AMC pagaliau leis mums tai padaryti. Tai yra mėgstamiausias mūsų visų laikų komiksas ir mes padarysime viską kas įmanoma, kad padarytume jį kuo geresnį.“. Tokį pareiškimą pateikė duetas savo gerbėjams sužinoję, kad AMC pagaliau sutiko įgyvendinti jų projektą.

Komiksų pritaikymas šiuolaikinėje televizijoje tikrai nėra naujiena ir šis serialas nėra jokia išimtis. 10-ties epizodų antgamtinis trileris yra pagrįstas Garth Ennis ir Steve Dillon 1990-tųjų komiksų frančize. Tačiau vien įdomaus komikso geram serialui tikrai neužtenka.

preacher 4

Serialo “Preacher” kadras

Serialo personažai tikrai neeiliniai. Pagrindinis veikėjas ir serialo žvaigždė yra Jesse Custer (Dominic Cooper). Pamokslininkas su pašėlusia praeitimi, turintis neeilinius kovotojo sugebėjimus, jaučiantis prievolę ištesėti mirusiam tėvui duotą pažadą, grįžta į kaitrųjį Teksaso miestelį. Jam sunkiai sekasi būti miestelio pamokslininku. Praradęs tikėjimą jis mano, kad Dievas paliko Rojų ir apleido savo pareigas. Tačiau viskas pasikeičia kuomet neaiškus objektas aplanko jį ir suteikia jam neįprastų galių.

Preacher 5

Serialo “Preacher” kadras

Visus pamokslininko įvykius seka ir niekur toli nuo jo neatsitraukia jo buvusi mergina Tulip (Ruth Negga). Iššūkiu nebijanti, stipri mergina vis „netyčia“ sutinka jį mažame miestelyje ir primena jam apie jo praeities šešėlius. Tulip turi savo planų ir tam jai reikia pamokslininko pagalbos. Būtent todėl ji stengiasi sugrąžinti jį į nuodėmingąjį kelią.

Preacher 2

Serialo “Preacher” kadras

Trečiasis bet ne ką prastesnis smagiojo trio personažas yra vampyras-alkoholikas Cassidy (Josseph Gilgun). Bėgdamas nuo jį persekiotojų jis netyčia atsiduria mažame Teksaso kaimelyje apie kurį ir pats nieko nežino. Kaip nebūtų keista, pirmiausia jis apsilanko bare, kuriame ir susipažįsta su pagrindiniu serialo veikėju pamokslininku. Susirinkus šiems veikėjams į vieną miestelį veiksmas įgauna pagreitį…

Abejotina ar šis serialas taps toks pats populiarus kaip „The Walking Dead“ ar „Breaking Bad“, tačiau aišku tai, jog pažiūrėję pirmąją „Pamokslininko“ seriją jūs arba visiškai įsitrauksite arba atmesite ir ilgam liksite nustebusia veido išraiška. Serialas tikrai nėra įprastas ir jame nemažai mistinių fantastikos elementų. Tad jeigu neesate tokio žanro gerbėjas galimai nusivilsite, bet tiems, kuriems patinka neįprasti, neeiliniai nuotykiai „Pamokslininkas“ tikrai praskaidrins lietingus vasaros vakarus.

Taip pat skaitykite: Audros „Atstumtieji“ – gyvenimas super galių apsuptyje

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: