Kadras iš kino filmo "Įsikūnijimas"

Holivudo režisierius Jamesas Cameronas (Džeimsas Kameronas) nudžiugino savo filmo “Įsikūnijimas” (Avatar) gerbėjus, patvirtinęs, kad bus kuriami trys 2009 metais išleistos novatoriškos kino juostos tęsiniai.

Filmo “Titanikas” (Titanic) režisierius atidėjo į šalį visus kitus savo kino projektus, sutelkdamas dėmesį į tęsinius daugelį rekordų sumušusiam filmui, kuris pasaulyje uždirbo 2,7 mlrd. litų ir tapo daugiausiai uždirbusia kino juosta per Holivudo istoriją.

J.Cameronas filmavo antrosios “Įsikūnijimo” dalies, kurios veiksmas vyks po vandeniu, scenas jūros gelmėse ir anksčiau šiais metais jau buvo užsiminęs, kad gal susigundyti sukurti iš viso keturis šios mokslinės fantastinės sagos filmus.

Dabar J.Cameronas patvirtino savo planus sukurti “Įsikūnijimo” tęsinių trilogiją, nes prodiusavimo procesas suteikė didžiulį kiekį medžiagos.

“Plėsti pasaulį, kurį sukūrėme “Įsikūnijime”, buvo reta ir nepaprastą pasitenkinimą teikianti patirtis. Rašydamas (scenarijus) naujiems filmams suvokiau, kad “Įsikūnijimo” pasaulis, siužetas ir veikėjai tapo netgi dar turtingesni nei tikėjausi, ir tapo aišku, kad dviejų filmų nepakaks viskam, ką noriu perkelti į ekraną”, – sakė jis.

Kino studijos “20th Century Fox” valdybos pirmininkas Jimas Gianopoulos (Džimas Džanopulas) pridūrė: “Studijoje neturime jokių didesnių prioritetų ir negalėtume labiau džiaugtis, nei leisdami Jimui tęsti ir plėsti savąją “Įsikūnijimo” pasaulio viziją. Didėjanti Jimo Camerono planų apimtis ir mastas dėl jo didingų fantazijos pasauliui toliau mūs visus stulbina.”

Šie trys filmai bus kuriami vienu metu, o pasaulio kino teatrus pasieks 2016, 2017 ir 2018 metais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: