Serialo „iZombie“ plakatas

iZombie“ – kupinas išrandingų juokelių TV šou apie zombius, kurį gaubia pakankamai juodo humoro tamsa, už kurią serialą tikrai galima pagirti.

Šis TV šou yra įkvėptas, komikso „iZombie“, bet vienintėlė akivaizdi sąsaja tarp komikso ir šio šou, tai dvidešimtmetė mergina zombė, kuri naudoja prisiminimus iš žmonių smegenų, kurias suvalgo, tam, kad galėtų išsiaiškinti žmogžudystes. iZombie, mėgina pateikti žiūrovams zombius ir antgamtines galias, stengiantis nepamiršti pačio komikso šaknų. Kūrėjų sąrašas puikiai pateikiamas kiekvieno akto pradžioje komikso forma, o tai atrodo išties originaliai.

Serialas nėra vien tik apie Olivia Moore (Rose McIver) ir zombius. Įprastas vakarėlis laive, merginai pasibaigė ne taip kaip ji tikėjosi. Iš pradžių įprastai atrodantis vakarėlis, greitai pavirto į zombių skerdynes laive.

iZombie -- "Pilot" -- Image ZMB100G_0042 -- Pictured: Rose McIver as Liv - Photo: Cate Cameron/The CW -- © 2014 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Pagrindinė veikėja Liv, buvo chirurginiame skyriuje besimokanti rezidentė šio vakarėlio metu buvo transformuota į gyvą numirėlę – zombę. Serijalas kiek tiesiogiai perduodą mintį – tu esi tuo ką tu valgai, kadangi pagrindinė serialo veikėja Liv, įgauna paskutinių suvalgytų smegenų prisiminimus, įgudžius ir asmenybės bruožus.

iZombie — Image Number: ZMB219a_0001.jpg — “Salivation Army” — Pictured (L-R): Rose McIver as Liv, Malcolm Goodwin as Clive and Robert Buckley as Major — Photo: Katie Yu/The CW — © 2016 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Seriale tai atsispindi kaip antisocialumas, kleptomanija ar įvairios baimės. Liv nusprendžia panaudoti savo galias ir įsidarbinusi ir miesto morge padėti detektyvui Clive Babinaux (Malcolm Goodwin) tirti žmogžudystes. Taip serialas tampa zombiniu detektyvu.

iZombie 4

Liv pomirtinis gyvenimas nėra vien apie nusikaltimų tyrimą. Ji vis dar turi gyventi ir įprastą žmogaus gyvenimą. Didžioji dalis žmonių mano, kad jai potrauminio streso sutrikimas. Taip mano ir jos kambariokė Peyton (Aly Michalka), jos vaikinas Major Lilywhite (Robert Buckley),ir kiti artimieji.

iZombie 7

Dėja Liv gyvenimas nėra toks paprastas kaip atrodo, problemų jai tikrai netrūksta. Besimokant naudoti naujas galias, ji taip pat mokosi kaip vėl tapti savo šeimos ir draugų dalimi. Viena didžiausių jos baimių – paversti ką nors iš artimųjų zombiais.

Šis serialas išsiskiria tuo, kad jis nėra tiesiog detektyvas ar įprastinis serialas apie zombius. Tai – komiškas pasakojimas apie gyvą numirėlę, kuri ieško savo identiteto ir tuo pačiu aiškinasi nužudymų bylas, o tai yra tikrai kažkas naujo ir nematyto.

Taip pat skaitykite: Serialo ,,Kramtomoji guma“ herojė – tarp krikščionybės ir sekso troškimo

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: