Serialo "Chewing Gum" kadras

,,Kramtomoji guma“ tai tamsaus humoro serialas pasakojantis  apie jauną merginą, kuri juokingai stengiasi prarasti savo nekaltybę. Antras, nuostabiai nepadoraus Didžiosios Britanijos serialo sezonas jau netrukus. O tiems, kas nematė net pirmojo, siūlome pasižiūrėti. 

Gyvenant pilnomis liūdesio dienomis galima jas paskaidrinti šiuo serialu, kuris privers Jūs juoktis, verkti ar net gi išsigąsti. Pirmąjį ,,Kramtomoji guma“ sezoną jau galima išvysti Netfix. Šio serialo pavadinimas įtraukia bei suteikia minimalią šilumą serialo miesto gyvenime: visur guma, kuri apima kiekvieną asfaltuotą paviršių. Taip pat ir su žmonėmis, kurie sulimpa visam gyvenimui.

Pagrindinė serialo herojė juodaodė Tracey nepaliaudama stengiasi prisijungti prie naujų kompanijų bei prarasti nekaltybę. ,,Aš esu suaugusi moteris“ protestuoja Tracey. Ji yra tarp vaikiškų, paaugliškų impulsų ir suaugusių norų, kuri siekia maištauti. Ir šis serialas vaizduoją nuostabų, tačiau purviną, susijusį su krikščionybę Tracey gyvenimą.

Chewing Gum 1


Tracey ir jos šeimoje – griežta mama ir vyresnioji sesuo Cynthia. Namų ribose yra stipriai vertinama religija -krikščionių – evangelikų. ,,Kramtomosios gumos“ herojės tikslas prarasti nekaltybę tampa vis beviltiškesniu. Jos auklėjimas prieštarauja dabartiniams šeimos norams ir įdiegtoms vertybėms. Cynthia vis svajoja turėti tokį patį gyvenimą, koks yra dabar – toliau sėdėti prie stalo bei žaisti nuobodžius žaidimus. Tačiau Tracey vis bando pakeisti savo įsitikinimus, nustoti būti tokiai religingai ir susirasti normalų vaikiną, kuris padėtų ištrūkti iš šios rutinos.

Chewing Gum 2

Vienas iš puikių epizodų kuria linksmą, nepatogų, tačiau kartais ir liūdną istoriją kaip pavyzdžiui Tracey bando suvilioti savo vaikiną, tačiau jis metą į ją Bibliją ir ją vadina nuodais. Vienas iš ,,Kramtomosios gumos“ elementų yra toks, jog Tracey mažai turi žinių apie seksą, vistiek svajoja apie tai. Ji, pirmajame sezone, viešai formavo pavyzdį apie tai, jog daugelis jaunų moterų (ir net vyrai), kurie užaugo religiniuose namuose ar mokyklose, nėra girdėję plačiau apie lytinius santykius ir jų pasekmes.Chewing Gum 3

Tracey siekia gauti visus atsakymus iš savo geriausios draugės Candice. O tuo metu Tracey sesuo naudojasi internetu, kuriame gauna žingsnis po žingsnio visas instrukcijas apie lytinį gyvenimą bei masturbaciją. ,,Kramtomoji guma“ serialas randa humoro ir šioje keistoje situacijoje.

Chewing Gum 7

Tai pat serialas kartais naudoja įdomų pasakojimo būdą kai pagrindinė herojė kalbasi su žiūrovais. Tracey kalbėdama tiesiai į kamerą duoda žiūrovams geriau suvokti esamus įvykius ir papasakoja apie savo išgyvenimus.

Chewing Gum 4Tracey tapusi savo kūno tyrinėtoja jaučia seksualinį pabudimą (,,man plyšo mergystės plėvė rengiantis“-viena iš juokingesnių scenų seriale). ,,Kramtomoji guma“ siūlo žiūrovams žiaurų, nepatogų sąžiningumą. Tracey apimanti visas vėpliškas scenas sukuria savo juokingą, bet ir tuo pačiu nuožmų siekiantį savo tikslų charakterį.

Pats serialas turi daugiau temų nei vien siekis gauti sekso. Tracey šeimoje gerbiamas nekaltumas ir saldumas, tačiau jis yra apgaubiamas purvu ir chaosu. Tai verčia formuotis naujai juokingai herojės pasaulėžiūrai.

Taip pat skaitykite: Serialas „Fleabag“: Komedija ir tragedija viename (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: