Serialo "Santa Carlita Diet" plakatas

Ši komedija nėra įprastinis šou apie zombius, kuriame vyrauja vien kraujas ir pūvančios numirėlių galūnės. Režisierius Victor Fresco čia mums itin subtiliai pateikia tokias žmogiškąsias savybes kaip ryžtas ir aukos dėl mylimųjų gerovės.

Sheila (Drew Barrymore) ir Joel (Timothy Olyphant), iš šalies atrodo lyg tobula, tačiau kiek neįprasta pora. Porelė užsiima nekilnojamojo turto verslu, turi nuostabų namą ir neįprastai protingą dukrą, tačiau nesijaučia patenkinti savo gyvenimu.

Joel nuolatos trūksta ryžto kažko imtis, o Sheila itin drovi ir jai trūksta drąsos įvairiose situacijose, tačiau netikėtas posūkis visą tai pakeičia, kai Sheila tampa zombiu. Be abejo, tapti zombiu nenorėtų niekas, bet tai kardinaliai pakeičia šeimynėlės gyvenimą.

rs-santa-clarita-diet-02]

Sheila tampa drąsi, impulsyvi ir pasitikinti savimi moteris, tačiau jos dieta šiek tiek trikdo šeimos gyvenimą. Kiekvieno valgio meniu, tik vienas pasirinkimas – žmogiena.

Santa-Clarita-Diet-Netflix-800x400

Su visu tuo turi taikstytis ir šeimynėlė, o labiausiai, jos vyras Joel. Jis ne tik turi žmonai padėti sutvarkyti visą betvarkę, kurią ji palieka aukos nužudymo vietoje, bet ir paslėpti visus įkalčius, įskaitant žmogaus likučius kurių Sheilai nepavyko sudoroti.

Santa Clarita Diet 2

Mes žudysime žmones brangioji. Mes žudysime žmones, kad tu galėtum pavalgyti. Aš tikrai nesiruošiu tavęs palikti šioje situacijoje.“, būtent taip pasakė Joel, mėgindamas paguosti ir nuraminti Sheilą.

Série-Santa-Clarita-Diet-3

Šiame seriale, itin kraupiai pateikiamos scenos, kuriose žudomi, taršomi ar kitaip niekinami žmonių palaikai ir visa tai Sheila ir Joel daro lyg ravėtų daržą, teptų sumuštinį ar darytų kokį nors kitą įprastą darbą, kas yra itin kraupu, bet tuo pačiu ir juokinga. Tikriausiai būtent tai, yra stiprioji šio šou pusė, kuri perteikiama, kiek neįprastu būdu.

Verdiktas 9/10

Iš pirmo žvilgsnio, aktorė Drew Barrymore atrodo kiek keistokas pasirinkimas, tokioje kraujo kupinoje komedijoje, tačiau kritikų nuomone, aktorė su šiuo vaidmeniu susidorojo tiesiog tobulai ir yra viena iš priežasčių kodėl šou sulaukė pasisekimo. Kalbant apie Timothy Olyphant – šis vyrukas mums dar kartą įrodė, kad yra puikus aktorius kuris gali būti ne tik karštakošis pasipūtėlis seriale „Justified“, bet ir mielas bei nuoširdus zombės vyras. Jeigu nesate matę Drew Barrymore valgančios žmogienos ir norite praskaidrinti sau dieną puikia komedija, jums tiesiog būtina pamatyti šį serialą.

Taip pat skaitykite: Serialas „iZombie“ – detektyvinė komedija apie gyvus numirėlius

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: