Instagram @zozeebo archyvo nuotr.

„YouTube“ kanalo platybės perpildytos įvairiais grožio guru vaizdo įrašais, todėl atsirinkti tai kas būtų tikrai įdomu ir naudinga gali būti nelengva.  Mes atrinkome, 10 vlogerių, kurie žinomi visame pasaulyje ir yra  pripažinti grožio ekspertais, kurie, galbūt, padės paįvairinti jūsų kasdienybę.

1. Zoe Sugg – “Zoella” – jauna, vos 25 metų žaisminga, miela ir paprasta tačiau viena geriausių „YouTube“ mados ir grožio ekspertų visame pasaulyje. Didžiojoje Britanijoje ji laikoma  mados guru, kuri 2011 metais gavo apdovanojimą už savo „YouTube“ grožio bei mados vaizdos įrašus. Taip pat mergina yra išleidusi savo kosmetikos produktų liniją pavadinimu „Zoella Grožis“, kuri greitai susilaukė didelio žmonių dėmesio. Šiuo metu, Zoe Sugg, labiau atpažįstama slapyvardžiu „Zoella“ savo „YouTube“ paskyroje turi daugiau kaip 8 milijonus prenumeratorių, taip pat ji užiimta garbingą 29 vietą tarp populiariausių žvaigždžių visame pasaulyje. Pagrindinė Zoe Sugg „Youtube“ kanalo specifika yra ta, kad mergina dalinasi įvairiomis makiažo gudrybėmis, detalėmis iš savo asmeninio gyvenimo, daro kosmetikos produktų apžvalgas, jas vertina ir suteikia kritinę bei išsamią informaciją  apie makiažo priemones.

2. Cassandra Bankson – 22 metų amerikietė „YouTube“ vaizdo įrašus pradėjo daryti dar 2010 metais, slapyvardžiu DiamondsAndHeels14. Ši mergina, kaip ir daugelis kitų blogerių savo paskyroje talpino vaizdo įrašus susijusius su makiažo priemonėmis, įvaizdžiu ir pan., tačiau sėkmė pasirodė tuomet, kai ji pasidalino savo itin atviru vaizdo įrašu, kuriame  pasirodė visiškai be makiažo ir sužaloto acnės veido. Po šio vaizdo įrašo, mergina kelis mėnesius nesilankė savo „YouTube“ paskyroje, nenorėdama matyti neigiamų komentarų, tačiau viskas buvo priešingai.  Itin atviras ir nuoširdus vaizdo įrašas sulaukė net 21 milijono vartotojų peržiūrių ir daugybės palaikymo komentarų,  kuris paskatino blogerę ir toliau kurti vaizdo įrašus. Cassandros Bankson kanalo esmė tapo, suteikti merginoms pasitikėjimo savimi, padėti įveikti acnę ir parodyti, kad netobula išvaizda gyvenime nėra kliūtis. Mergina turėdama itin problematišką veido odą, tačiau vedama ryžto jai pavyko patekti ant tokių žymių žurnalų viršelių, kaip: „ Vogue“, „Forbes“, „Glamour“ ir „ New York Post“.

3. Mimi and Leyla – 29 ir 31 metų Mimi ir Leyla iš Azerbaidžano kilusios seserys, kurioms priklauso „Luxy Hair“  „YouTube“ kanalas, jame talpinami vaizdo įrašai su įvairiomis plaukų šukuosenų pamokėlėmis: nuo kasdieninio plaukų kuoduko, prancūziškos pynės iki ištaigingos vestuvių šukuosenos. Šiuo metu „Luxy Hair“ kanalą prenumeruoja daugiau, kaip 2,3 milijonai vartotojų visame pasaulyje. Internautus šios dvi seserys sužavėjo dėl itin nuoširdaus merginų būdo bei nepaprasto draugiškumo ir ryšio palaikymo su daugeliu jas prenumeruojančiais asmenimis.  Taip pat, šios dvi seserys turi ir atskiras „YouTube“ kanalo paskyras, kuriose sėkmingai talpina vaizdo įrašus ir pritraukia didelės auditorijos dėmesį. Mimi Ikonn savo paskyroje mėgsta dalintis asmeninėmis savo gyvenimo detalėmis tokiomis kaip: kelionės, santykiai, karjera ir mada, o Real Leylos paskyra  labiau akcentuota į makiažo ir šukuosenų darymą.

4.Carli Bybel –  tai mados, makiažo ir fitneso guru vadinama 24 metų vlogerė, sulyginama su tokia žvaigžde, kaip Kim Kardashian,  šiuo metu savo „YouTube“ kanalo paskyroje turi daugiau nei 2,8 milijonus prenumeruotų. Carli Bybel yra savamokslė, neprofesionali visažistė, tačiau jos kuriami makiažai kasdien peržiūrimi milijono vartotojų. Nuostabaus grožio mergina yra labai mėgiama dėl jos sukuriamų nepriekaištingų makiažo įvaizdžių, kuriuos stengiasi atkartoti daugelis merginų. Ji kuria kasdieninius, vakarinius, karnavalo ir kitus įvairių progų makiažus. Darydama makiažą, mergina smulkiai pasakoja, kaip tiksliai atlikti kiekvieną potepį, kad kiekviena mergina galėtų makiažą pasidaryti namuose pati. Pagrindinę savo paskyrą ji sukūrė 2011 metais ir žaibiškai spėjo išpopuliarėti visame pasaulyje.

5.Lauren Curtis – vos 22 metų žavi blondinė, tačiau jos sukurtas grožio kanalas  spėjo tapti Nr 1 grožio ir mados kanalu Australijoje. Jos kanalas yra žinomas, kaip laurenbeautyy su daugiau nei 2 milijonais prenumeratoriais, kuriame ji talpina įvairias makiažo pamokas, kosmetikos apžvalgas ir visą tai kas susiję su grožiu. Savo vaizdo įrašuose dažniausiai aptarinėja įvairias kosmetikos priemones, suteikia objektyvią informaciją apie tam tikrus produktus bei duoda patarimus susijusius su makiažo darymu. Lauren Curtis makiažo apžvalgos yra itin tikslios, nes mergina nestokoja kritiško požiūrio į kiekvieną produktą. Ši mergina taip pat nėra profesnionali visažistė, tačiau ja pasitiki daugelis „YouTube“ internautų bei bando atkartoti jos sukurtus makiažo įvaizdžius.

6.Chloe Morello – 24 metų blogerės kanalas užima antrą vietą pagal žiūrovų skaičių Australijoje. Jos vaizdo įrašai peržiūrimi daugiau, kaip 2 milijonų vartotojų per mėnesį. Mergina išsiskira iš kitų vlogerių tuo, jog jos vaizdo įrašai pasižymi informatyvumu, nuoširdumu ir patarimais iš jos asmeninio gyvenimo. Chloe Morello kaip ir daugelis kitų vlogerių stengiasi merginas nukreipti teisinga linkme – išmokyti taisyklingai dažytis, pasidaryti tinkamą makiažą atitinkamai progai bei pasirinkti patikimas ir kokybiškas makiažo priemones.

7. Wayne Goss – vienas labiausiai aptarinėjamų grožio guru ir odos priežiūros ekspertų  Didžiojoje Britanijoje, atpažįstamas kaip gossmakeupartist turintis 2 milijonus prenumeruotojų  bei daugiau, kaip 1250 milijonų peržiūrių „YouTube“ kanale visame pasaulyje. Galima ir paminėti rekordinį „Twiter“  skaičių, kuris siekia net 80,000 sekėjų. Ko gero, tai vienas populiariausių ir žinomiausių vyriškos lyties grožio vlogerių „ YouTube“ kanale. Wayn Goss savo kanale dažniausiai publikuoja informaciją ne apie pačio makiažo darymą, bet apie jo gudrybes: kaip tinkamai užsiriesti blakstienas, ką daryti kad makiažas išsilaikytų visą dieną ir pan. Vaikino rekomendacijomis pasitiki daugelis moterų, mat jo sugalvotos gudrybės yra išties efektyvios.

8. Nicole Guerriero – makiažo meistrė, garsėjanti neįtikėtinais socialinių tinklų pasekėjų skaičiais. 2013 metais buvo išrinkta, kaip geriausia grožio guru pasaulyje. Šiuo metu savo „YouTube“ kanale ji turi daugiau nei 2,1 milijonus prenumeruotojų. Taip pat galima paminėti ir instagramą, kurioje turi šiek tiek daugiau nei 1,2 milijonus sekėjų iš viso pasaulio. Nicole Guerriero dažniausiai kuria įvairius makiažo įvaizdžius, progines šukuosenas, aprangos įvaizdžius, taip pat neseniai pradėjo kurti vlogus iš savo asmeninio gyvenimo. Taip pat mergina dažnai organizuoja „giveaway“ konkursus, kuriuose padovanoja įvairius makiažo produktus laimėtojams.

9.Michelle Phan –  28 metų „YouTube“ mados sensacija vadinama mergina, garsėjanti savo neįprastais makiažais tokiais, kaip: barbės ir lady gaga įvaizdžiais. Šie vaizdo įrašai buvo peržiūrėti rekordinio žiūrovų skaičiaus, bendra jų peržiūrų suma sieka net 110 milijonų. Daugelis jaunų blogerių, kuria įprastus ir kasdieninius makiažus, tačiau būtent tokie išskirtiniai  kuriami jos  įvaizdžiai padaro ją unikalią ir to pasekoje pritraukia didelę žiūrovų auditoriją. Šiuo metu, savo „YouTube“ kanale turi taip pat rekordinį skaičių prenumeruotojų, 7,7 milijonus vartotojų.

10.Dulce Candy – 27 metų meksikietė, „YouTube“internautams gerai pažįstama slapyvardžiu DulceCandy87 , kuriame ji talpina vaizdo įrašus susijusius su grožiu ir mada.  Šiuo metu savo „YouTube“ kanale turi beveik 2 milijonus prenumeruotojų, kurių skaičius nuolat auga. Dulcė savo paskyre mėgsta dalintis ne tik patarimais apie makiažą ir jo priemones, taip pat ji  dalinasi savo asmeninio gyvenimo detalėmis: šeima, kelionės, karjera, maisto ruošimas ir pan. Meksikietė yra mėgiama dėl šilto ir išskirtinio temperameto.

Taip pat skaitykite: Paauglė serganti Dauno sindromu svajoja tapti modeliu

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: