Kino filmo "Her" kadras

Fantastinis kino filmas „Her“ („Ji“, liet.) greitai gali tapti realybe – sausį pristatyta mobilioji programėlė, kuri „apsimeta“ Jūsų vaikinu ar mergina. Kitą kartą, kai teta per giminės susitikimą paklaus „Na, ar su kuo nors susitikinėji?“, jau galėsi pasakoti apie antrą pusę, gyvenančią už jūrų marių ir postringauti, kaip puikiai sekasi palaikyti santykius per atstumą.

Programėlės „Invisible Girlfriend“ („Nematoma mergina“, liet.) ir „Invisible Boyfriend“ („Nematomas vaikinas“, liet.) žada įrodymus, kad vakar vakarą praleidai ne su dar viena „Draugų“ serija, o kine ar restorane su savo naująją mergina/vaikinu. Sumokėję $24,99 (apie €22) prisijungimo mokestį, gausite 100 SMS žinučių, 10 balso pranešimų ir ranka rašytą laiškelį. Programėlė atsiųs netgi Jūsų naujos meilės asmenukių! Skamba neblogai, ar ne?

Programėlės buvo sukurtos sulaukus teigiamo grįžtamojo ryšio apie pačią netikro partnerio idėją. Kūrėjai – St. Louis’s Matthew Homann ir Kyle Tabor – galvojo, kad projektas susilauks daugiau pajuokų nei rimto susidomėjimo. Tačiau pradėję projektą 2013 m. lapkritį, nustebo sulaukę tiek daug rimtai nusiteikusių žmonių dėmesio – daugeliui iš jų tai ne juokai. Smagus sutapimas – interneto svetainių adresus invisiblegirlfriend.com ir invisibleboyfriend.com Matthew juokaudamas nusipirko prieš devynerius metus po išgyventų skyrybų.

Programėlės pagalba galima susikurti savo svajonių partnerį bei visą su juo ar ja susijusią istoriją – kur ir kada susipažinote, kokį gėrimą gėrėte antro pasimatymo metu, ką mėgsta skaityti Jūsų naujoji mergina ar kokią futbolo komandą palaiko Jūsų naujasis vaikinas. Problema tik viena – idealios antrosios pusės neegzistuoja… Tačiau iš neegzistuojančio vaikino ar merginos galima išpešti ir naudos. Ar žinote situaciją, kai pasiekti ką nors labai sunku, tačiau būtent dėl to norisi dar labiau? Kyle, viena iš idėjos autorių, dalijosi kelių vartotojų patirtimi. „Mergina pamatė, kad vaikinas turi suplanavęs kitą pasimatymą (su „Nematoma mergina“), nusprendė nieko nelaukti ir pasiūlė draugauti rimčiau“.

Kol kas šia paslauga gali naudotis tik JAV ir Kanados vienišiai, tačiau kūrėjai žada plėtrą, kad galėtų patenkinti kuo daugiau vartotojų poreikių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: