Organizatorių archyvo nuotr.

Elektroninė maisto ir kasdienių prekių parduotuvė „Barbora“ atidarė pirmąsias pirkinių atsiėmimo stoteles „Barbora Express“ Lietuvos regionuose. Nauja paslauga nuo šiandien pasiekiama Šiaulių apskrities gyventojams – „Barbora Express“ stotelės atsidarė Šiauliuose, Joniškyje, Kelmėje ir Radviliškyje esančiose „Maxima“ parduotuvėse. Netrukus nauja paslauga padengs visas Lietuvos apskritis – iš viso 38 miestus ir miestelius.

Plėtrą į regionus „Barbora“ vykdo glaudžiai bendradarbiaudama su mažmeninės prekybos tinklu „Maxima“. Internetu užsakytus maisto ir kitus kasdienio vartojimo produktus gyventojai galės atsiimti vienoje iš jų mieste ar miestelyje esančių „Maxima“ parduotuvių.

Reaguodami į šiandieninę situaciją, plėtrą į regionus paskubinome. Kartu su „Maxima“ ir jos darbuotojais per savaitę nuveikėme milžinišką darbą – ilgai brandintą idėją per itin trumpą laiką pavertėme visose apskrityse gyventojams prieinama paslauga. Matydami didelį gyventojų interesą rinktis mažiau rizikingą būdą apsipirkti, norėjome kuo greičiau sudaryti tokias galimybes toliau nuo didžiųjų miestų gyvenantiems žmonėms. Užsisakyti maisto produktų neišeidami iš namų ir atsiimti juos nelūkuriuodami eilėse pirmieji gali Šiaulių apskrities gyventojai. Tačiau kasdien „Barbora Express“ paslauga plėsis ir į kitus regionus, kol atsiras 38-iuose miesteliuose visose apskrityse. Šiuo metu mums svarbu užtikrinti gyventojams kuo patogesnį ir saugesnį apsipirkimą“, – apie plėtrą kalba Andrius Mikalauskas, „Barboros“ direktorius.

Sieks aptarnauti kuo daugiau pirkėjų

Apsipirkti internetu nusprendę gyventojai, savo kompiuteryje ar išmaniajame telefone atsidarę www.barbora.lt svetainę, pirmiausia turės pasirinkti savo apskritį. Pirkėjai pateks į įprastą e. parduotuvės aplinką, galės joje naršyti ir rinktis prekes. Asortimente regionų gyventojai ras svarbiausius maisto produktus ir kitas kasdienio vartojimo prekes. Suformavus pirkinių krepšelį (minimalus krepšelis – 19,99 Eur) ir renkantis atsiėmimo būdą, klientui bus rodomi pasirinktoje apskrityje esančių „Barbora Express“ stotelių adresai. Prekes atsiimti pirkėjai galės specialiais „Barbora“ simboliais pažymėtoje vietoje. Prekes surinks ir atiduos „Maxima“ parduotuvės darbuotojai.

Siekiant šiuo laikotarpiu užtikrinti kuo didesnį saugumą, atsiskaityti už prekes kol kas bus galima tik iš anksto – per el. bankininkystę ar su paskyra susieta mokėjimo kortele. Taip pat informuojama, kad kol kas paslauga bus galima naudoti prekes užsakant tik interneto svetainėje.

Šiandien sunku įvertinti, kiek kiekviena pirkinių atsiėmimo stotelė kasdien surinks ir atiduos užsakymų. Stebėsime, kaip mums sekasi, kokia apsipirkimo internetu paklausa kiekviename mieste ir miestelyje. Matydami poreikį, pajėgumus didinsime. Siekiame, kad kuo daugiau gyventojų galėtų pasinaudoti galimybe apsipirkti dar patogiau ir greičiau“, – apie pirkinių stotelių pajėgumus kalba A. Mikalauskas.

Pasak „Barboros“ vadovo, taip pat bus vertinama, kokie naujosios paslaugos rezultatai. Tada sprendžiama apie galimybes paslaugą plėsti į dar daugiau miestelių. Šiandieninėje situacijoje, kol šalis gyvena karantino sąlygomis, praktiškai į kiekvieno namus ateinanti parduotuvė, tikimasi, prisidės prie COVID-19 koronaviruso plitimo prevencijos.

Miestų ir miestelių bei parduotuvių, kuriose šią savaitę pradės veikti „Barbora Express“ pirkinių atsiėmimo stotelės, sąrašą galima rasti čia: 

https://siauliai.barbora.lt/info/barbora-express-atsiemimo-stoteles

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: