© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Dėl šmeižto ir propagandos Lietuvoje laikinai sustabdyta jau antrojo Rusijos televizijos kanalo transliacija. Dienraštis “Kauno diena” pabandė rasti kabelinės televizijos programų paketą be rusiškų kanalų. Paaiškėjo, kad tai neįmanoma – programų paketo be rusiškų kanalų kabelinės televizijos vartotojams nesiūlo.

Daugelio dienraščio kalbintų kabelinių televizijų atstovai nurodė, jog rusiškos programos yra populiarios vartotojų tarpe, todėl jos įtraukiamos į programų paketus. O programų paketai pagal individualų poreikį gali būti sudaromi už papildomą mokestį.

“Dauguma mūsų klientų pageidauja rusiškų kanalų. Jei užsisakytumėte išmaniąją televiziją, rusų kalbą būtų galima pakeisti į anglų”, – paaiškino televizijos “Gala” atstovas, paklaustas, ar gali pasiūlyti kokį nors paketą be rusiškų televizijų.

“Išvada tokia, kad papildomai už papildomą mokestį gali užsisakyti ir daugiau telekompanijų siūlomų kanalų, tačiau sutaupyti kažko atsisakius – niekaip negali, nes jeigu jau sudarytas kanalų paketas būtent toks, jokie jo pokyčiai negalimi. Sudaryti paketą be Rusijos televizijų kanalų dar niekam nebuvo kilusi mintis”, – reziumuoja “Kauno diena”.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: