Pexels.com archyvo nuotr.

Galite rinktis iš įvairių transporto rūšių ir maršrutų. Jūsų pasirinkimas priklausys, be kita ko, nuo to, kaip greitai norite pervežti savo prekes ir kiek norite išleisti. Prieš nuspręsdami, koks maršrutas būtų optimaliausias jūsų siuntiniams, apsvarstykite šiuos klausimus:

1. Ar šalis, į kurią ar iš kurios gabenate siuntas, turi gerą transporto infrastruktūrą?

2. Ar reikia daugiau nei vienos transporto rūšies?

3. Kaip greitai reikia pervežti siuntas?

4. Ar jūsų siuntos reikalauja specialios pakuotės, pvz., šaldymo?

5. Ar jūsų klientas turi konkrečias pardavimo sąlygas, kurių turite laikytis? Šios detalės svarbios pasirenkant siuntos gabenimo būdą bei gali lemti įvairius papildomus mokesčius.

Pervežimas keliais

Kelių transportas yra turbūt labiausiai paplitęs būdas pervežti savo prekes – ypač į žemyninę Europą ir iš jos, suteikiant jums galimybę naudotis paslauga “pristatymas nuo durų iki durų” arba perkeliant prekes iš vienos transporto rūšies į kitą (jeigu reikia gabenti per vandenyną, tuomet siunta perkeliama į laivą).

Pervežimas traukiniais

Geležinkelių transportas gali būti pigesnis nei kitų rūšių transportas, ypač didelių nuotolių krovinių gabenimui ir kai aplinkos apsauga yra svarbesnė nei greitas pristatymas.

Siuntų gabenimas lėktuvais

Tai pats greičiausias siuntų pervežimas, bet jis gali būti ir pats brangiausias – priklausomai nuo prekių kiekio, gabenimo atstumo ir pan.

Gabenimas laivais

Siuntų pervežimas jūra gali užtrukti ilgiau, tačiau gali būti labai ekonomiškai efektyvus, ypač jei gabenate didelius kiekius.

Konsolidavimas

Krovinių ekspeditoriai dažnai sujungia kelias tos pačios paskirties siuntas Tai gali sutaupyti daug pinigų.

Greitasis kurjeris

Jeigu siuntą reikia pristatyti greitai ar ji yra itin vertinga, tokiais atvejais geriausia kreiptis į kurjerių tarnybą.

Patikrinkite, kokiu maršrutu bus gabenamos jūsų prekės. Naudokitės savo ekspeditoriaus patirtimi, kurissuteiks išsamių žinių apie paskirties šalių infrastruktūrą ir gali pasiūlyti daugiau ekonomiškai efektyvių alternatyvių maršrutų.

Tad patikėkite savo siuntų gabenimą šios srities profesionalams. Būtent tokie yra Judisa. Galite visiškai mumis pasitikėti. Mes tikrai jūsų nenuvilsime. Esame profesionalai, atsakingai vykdantys kiekvieną užsakymą.

Užsakymo Nr. KMC00071

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: