Organizatorių archyvo nuotr.

Kavos aparatai skiriasi veikimo principu, funkcionalumu ir net pagaminto gėrimo skoniu, todėl norėdami išsirinkti tinkamiausią kavos aparatą ir nepermokėti, pasidomėkite kavos aparatų tipais ir straipsnis atsakys į Jums rūpimus klausimus.

Rinkoje yra įvairių kavos aparatų, kurie skirstomi pagal kavos ruošimo tipus:

Rankiniai arba pusiau automatiniai aparatai yra su specialia rankena, į kurią dedama malta kava arba kavos kapsulė, o karšto vandens padavimo pagalba kavos gėrimas iškart patenka į puodelį. Tokie kavos aparatai aprūpinti dozavimo funkcija, be to, kai kurie modeliai turi garų padavimo vamzdelį, leidžiantį išplakti pieną ir paruošti ne tik juodą kavą ar espreso, bet ir kapučino.

Kavos aparatuose su filtru įmontuotas filtras, į kurį pilama malta kava, o aparatas ją apipurškia karšto vandens srove, o gatavas kavos gėrimas patenka į stiklinį indą, kuriame iš apačios kaitinamas iki patiekimo. Toks kavos aparatas leis mėgautis klasikine juoda kava ar espreso.

Organizatorių archyvo nuotr.

Pagrindinis kavos aparatų su kapsulėmis privalumas yra jų naudojimo paprastumas, nes norint paruošti gėrimą reikia įdėti kavos kapsulę į specialų skyrių, paspausti mygtuką ir greičiau nei per minutę bus paruoštas profesionalus kavos gėrimas. patiekiamas tiesiai į puodelį. Idealus variantas šiuolaikiniam gyvenimo ritmui, kai žmonės kavinėse yra pasirengę permokėti už puodelį kavos, nes kavos kapsulės yra palyginti brangios. Tokie kavos aparatai siūlo platų kavos gėrimų asortimentą, priklausomai nuo pasirinktos kapsulės galėsite mėgautis espreso, latte macchiato, cappuccino, lungo, grande, cortado ir kitais kavos gėrimais.

Automatiniai kavos aparatai užtikrina visiškai automatizuotą kavos ruošimą. Vieno mygtuko paspaudimu aparatas sumala kavos pupeles, pakaitina vandenį, plaka pieną, paruošia ir supila gėrimą į puodelį, kavos tirščius laikant atskirame inde. Šie kavos aparatai paruoš Jums platų gėrimų asortimentą – nuo ​​espreso iki latte ir kapučino.

Organizatorių archyvo nuotr.

Kavos aparatai yra esminė Jūsų kasdienio rytinio ritualo dalis, todėl jie turi būti lengvai naudojami, įperkami ir funkcionalūs.

Pasirinkus norimą įsigyti kavos aparato tipą, norint pasirinkti konkretų modelį, rekomenduojame atsakyti į šiuos klausimus:

  • Kaip dažnai ir kiek žmonių naudosis kavos aparatu?
  • Kokia kava norite mėgautis – espresso, ristretto ar tiesiog juoda kava, o gal kava su pienu, tokia kaip kapučino, latte macchiato, latte kava ir pan.?
  • Kokie yra patalpos, kurioje bus pastatytas kavos aparatas, matmenys?
  •  Koks planuojamas kavos aparato įsigijimo biudžetas?

Kavos mėgėjams rekomenduojame įvertinti mūsų pasiūlymą internetinėje parduotuvėje, kurioje Jūsų laukia daugiau nei 300 kavos aparatų, kurie leis kiekvieną rytą mėgautis skania kava.

Partnerių turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: