Pexel.com archyvo nuotr.

Nebesinori gaminti nuobodžioje virtuvėje? Pabodo nuolatos valyti lengvai ištepamus paviršius? Galbūt turime jums išeitį – virtuvės stiklą. Klausiate, kodėl? Leiskite jus įtikinti.

1. Didesnės erdvės pojūtis

Kuo pasižymi šiuolaikinis interjero dizainas? Mes sakome, kad erdvės kūrimu. Toli gražu ne kiekvienas gyvename dideliame name ar bute, tačiau interjero dizaineriai žino ne vieną išeitį, kuri padės mažą virtuvę paversti optiškai didesne. Stiklas, veidrodiniai ar bet kokie permatomi paviršiai yra vienas pagrindinių būdų pagyvinti pabodusį dizainą. Šviesi stiklinė sienelė virš tamsesnio atspalvio virtuvinių spintelių džiugins visus estetikos mylėtojus.

2. Lengva priežiūra

Stiklas virtuvėje ne tik puikiai atrodo, bet ir yra protingas sprendimas besikankinantiems su švaros palaikymu. Virtuvines plyteles sunku valyti, nes į jų tarpelius prilenda daug nešvarumų. O stiklas ne tik padės išvengti šio rūpesčio, bet ir apsaugos sieną nuo aptaškymo ir jo paliktų dėmių. Dėl karščio jaudintis taip pat nereikia, nes virtuvinis stiklas jam atsparus.

3. Šiuolaikiškumas

Stiklas yra puikus būdas greitai ir lengvai atnaujinti virtuvę. Jeigu jūsų virtuvėje dominuoja vientisos baltos, juodos, pilkos spalvos, įsigiję ryškiaspalvį stiklą įpūsite erdvei naujos gyvybės. Kontrastai interjere vis dar labai mėgstami ir profesionalų, ir entuziastų. Jums net nereikės stiklu padengti visos sienelės, užteks ryškesnės detalės virš viryklės ar bet kokioje vietoje, kurioje norite pabrėžti spalvą.

Stiklą virtuvei rinktis galite su tam tikru piešiniu. Jeigu jūsų virtuvės spalvos ir atspalviai balti, įsigykite juodos spalvos stiklą su kokių nors baltų ar kreminių gėlių motyvu. Tik nepamirškite, kad geriausias dizainas yra tas, kuris neapkrauna akių. Kylant abejonėms dėl to, kas geriausiai tiktų jums, kreipkitės į interjero dizainerį.

Pabaigai galime tiesiog pasikartoti ir pasakyti, kad ieškantieji estetikos, šiuolaikiškumo bei lengvos priežiūros sutinka – stiklas virtuvei yra nepriekaištingas pasirinkimas.

Užsakymo Nr. KMC180089

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: