Kadras iš filmo ,,Deadpool ir Ernis''

Nepakartojamas Deadpoolo ir Ernio duetas sukuria viską sprogdinantį veiksmo ir humoro šou, kurio MCU seniai laukė!  Filmas „Deadpool ir Ernis“ tai ilgai lauktas Marvel Cinematic Universe (MCU) projektas, kurį režisavo Šonas Levis, jungiantis du mylimus veikėjus – Deadpoolą, kurį vaidina Rajanas Reinoldsas, ir Ernį, kurį įkūnija po pertraukos prie šio personažo sugrįžęs Hju Džekmanas. Ši juosta, pirmą kartą sujungia „Deadpool“ ir „X-Men“ pasaulius į MCU ir yra kupina veiksmo, humoro bei nuorodų į ankstesnius filmus.

Filmo pradžioje Veidas Vilsonas, dar žinomas kaip Deadpool, priverstas sugrįžti į herojų gyvenimą po to, kai Laiko Variacijų Administracija (TVA) praneša, kad jo visata gali būti sunaikinta. Norėdamas išsaugoti savo mylimus žmones, jis turi surasti ir bendradarbiauti su Loganu, kurį persekioja jo praeities klaidos. Filme taip pat pasirodo telekinetinė super – piktadarė Kassandra Nova, kurią įkūnija Ema Korin, kelianti grėsmę jų kelionei. Filmo scenarijus yra tikrai sumaniai sukurtas, taip, kad atskleistų kiekvieno veikėjo unikalumą ir jų svarbą siužetui. Tai padeda sukurti turtingą ir sudėtingą pasaulį, kuriame veikia mūsų herojai.

Kadras iš filmo ,,Deadpool ir Ernis”

„Deadpool ir Ernis“ kupinas humoro, dažnai girdimi komentarai apie Disney, MCU ir jų veikėjus. Deadpoolas šmaikštauja apie ankstesnius įvykius ir veikėjus, pavyzdžiui, apie Ernio sugrįžimą po „Logan“ filmo ir juokauja apie tai, kad Hju Džekmanas vaidins Ernį iki devyniasdešimties. Filme taip pat gausu nuorodų į popkultūrą ir kitus filmus, tokius kaip „Gossip Girl“, „Furiosa“ ir „The Proposal“. Šis humoro stilius padeda filmu išsiskirti tarp kitų superherojų filmų, suteikdamas žiūrovams galimybę juoktis iš pačių rimčiausių ir dramatiškiausių akimirkų.

Filme yra įspūdingų kovos scenų, kurios lydimos populiarių muzikos hitų, kaip „Like a Prayer“ ir „Bye Bye Bye“, suteikiant veiksmo scenoms papildomos energijos ir humoro. Šie muzikos ir veiksmo deriniai suteikia filmui unikalią atmosferą ir dinamiką, kuri išlaiko žiūrovų dėmesį nuo pradžios iki galo. Kovos scenos yra ne tik techniškai įspūdingos, bet ir kūrybiškai surežisuotos, kad atitiktų kiekvieno veikėjo asmenybę ir stilių.

Kadras iš filmo ,,Deadpool ir Ernis”

„Deadpool ir Ernis“ gaivus oro gūsis MCU, sugrąžinantis žiūrovus į šią visatą su šmaikštumu ir veiksmu, kurio jie laukė. Rajanas Reinoldsas ir Hju Džekmanas mėgaujasi savo vaidmenimis naujame kontekste. Reinoldso juokeliai yra aštresni ir linksmesni nei bet kada anksčiau, puikiai atspindintys MCU absurdiškumą ir ilgametę franšizės istoriją. Nors Džekmanas Ernį vaidina nuo 2000 metų, šiame filme jis atskleidžia dar daugiau savo veikėjo niuansų ir brutalių aspektų, kartu su intriguojančia istorija, kuri gražiai susieja su jo sudėtinga X-Men istorija. Džekmano vaidyba yra tokia galinga, kad jis sugeba perteikti Ernio vidinį konfliktą ir kovą su savimi, pridedant gilumo ir emocinio svorio filmui.

Nepaisant to, kad filmas „Loganas“ suteikė Erniui tobulą pabaigą, „Deadpool ir Ernis“ grąžina šį veikėją prasmingai ir vertingai. Filmas ne tik linksmina, bet ir suteikia emocinį pagrindą veikėjams, todėl jų istorijos tampa daugiau nei tik paviršutiniška pramoga gerbėjams. Deadpoolo ir Ernio santykiai yra vienas iš pagrindinių filmo stiprybių, jų chemija ir dinamika sukuria galingą ir įsimintiną dueto pasirodymą.

Kadras iš filmo ,,Deadpool ir Ernis”

Džiugina naujieji filmo personažai, kaip  Emos Korin puikiai įkūnyta destruktyvi ir kerštinga Kassandra Nova. Jos pasirodymas prideda filmui netikėtumo ir įtampos. Korin sugeba perteikti pavojingą ir nenuspėjamą prigimtį, kuri kelia grėsmę pagrindiniams veikėjams ir jų misijai. Taip pat Matthew Macfadyenas vaidina Paradoksą, kuris yra puikus antagonistas Reinoldso ir Džekmano tandemui. Macfadyenas sugeba sukurti personažą, kuris yra vienodai grėsmingas ir patrauklus.

Režisierius Šonas Levis panaudojo savo sugebėjimus su filmu „Deadpool ir Ernis“, sujungdamas dideles galimybes į vientisą ir įdomų pasakojimą. Nors veiksmo scenos kartais gali tapti chaotiškomis, kai kovoja didelės grupės veikėjų, tačiau individualios kovos tarp pagrindinių veikėjų yra intensyvios ir įspūdingos. Levis sugeba subalansuoti humorą, veiksmą ir emocijas, sukurdamas filmą, kuris yra ir pramoginis, ir gilus.

„Deadpool ir Ernis“ yra puikus pavyzdys, kaip Marvel gali sėkmingai integruoti praeitį į ateitį, bei pasitelkus šiek tiek nostalgijos sukurti šiuolaikišką ir įtraukiantį pasakojimą. Filmas sumaniai derina nostalgiją su šviežia pasakojimo kryptimi. Šis kino nuotykis yra tikras adrenalino šūvis, kurio MCU seniai reikėjo, ir įrodymas, koks įdomus ir linksmas Marvel pasaulis gali būti, kai jis tiesiog mėgaujasi savimi. Filme yra gausu nuorodų į ankstesnius Marvel filmus ir komiksus, todėl ilgalaikiai gerbėjai ras daug malonių ir nostalgiškų akimirkų.

„Deadpool ir Ernis“  tai reginys, kurį būtina pamatyti visiems, kurie mėgsta gerą veiksmo komediją ir superherojaus filmus. Tai filmas, kuris sujungia geriausius MCU elementus su naujomis, drąsiomis idėjomis, sukuriant unikalią ir nepamirštamą patirtį žiūrovams. Filmas ne tik linksmina, bet yra svarbus MCU evoliucijos žingsnis, parodantis, kad ši franšizė vis dar turi daug ką pasiūlyti savo gerbėjams.

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: