(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdyje buvo pagerbti miestą garsinantys sportininkai ir treneriai, kuriems miesto meras Andrius Kupčinskas įteikė padėkos raštus.

„Sveikinu sportininkus ir jų trenerius, dėkoju jums už Kauno vardo garsinimą ir puikų pasirodymą įvairiose varžybose. Linkiu ir ateityje sėkmingai atstovauti Kaunui ir Lietuvai“, – sakė meras A.Kupčinskas.

Meras pasveikino Kauno vaikų ir jaunimo kiokušin karatė klubo „Kariai“ sportininkę Ingą Mikštaitę iki 65 kg svorio kategorijoje kumite rungtyje, treneris Gediminas Varkala, ir Kauno sporto klubo „Rifas“ sportininkę Margaritą Čiuplytę daugiau kaip 65 kg svorio kategorijoje, treneris Ričardas Poška , Europos kyokušin karatė čempionate iškovojusias aukso medalius.

Padėkos raštai taip pat įteikti Kauno sporto klubo „Katana“ atstovui Raimundui Paškauskui, Europos kiokušin karatė čempionate kata rungtyje iškovojusiam bronzos medalį, treneriai Ričardas Zabulionis ir Gediminas Varkala; Kauno Kauno sporto klubo „Rifas“ atstovui Mindaugui Pavilioniui, Europos kiokušin karatė čempionate iki 90 kg svorio kategorijoje kumite rungtyje iškovojusiam bronzos medalį, sportininko ir Lietuvos rinktinės treneris Ričardas Poška.

Taip pat pagerbti Kauno kurčiųjų sporto klubo „Tyla“ krepšininkai ir krepšininkės, žaidę Lietuvos jaunimo vaikinų ir merginų krepšinio rinktinių sudėtyje ir pasaulio kurčiųjų krepšinio jaunimo čempionate (U 21) iškovoję sidabro medalius.

Meras pasveikino Karolį Birietą (išrinktas į pasaulio kurčiųjų jaunimo krepšinio rinktinės simbolinį penketuką), Edviną Kriūną, Romą Meškinį, Andrių Kudirką, Deividą Gindrūną, Lietuvos rinktinės ir sportininkų trenerį Algirdą Jurkšą, Jurgitą Jankutę, Jurgitą Šegždaitę (išrinkta į pasaulio kurčiųjų merginų krepšinio rinktinės simbolinį penketuką kaip geriausia įžaidėja), Gražiną Jočytę, (išrinkta į pasaulio kurčiųjų merginų krepšinio rinktinės simbolinį penketuką), Ramunę Eskertaitę, Gintarę Lesmanavičiūtę, Gabrielę Valaitytę, Aureliją Kožiūraitę ir Eimutę Gindrūnaitę, Lietuvos merginų rinktinės ir sportininkių trenerį Remigijų Balaišį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: