Kino filmo "Guardians" kadras

Superherojų filmams sulaukus milžiniško populiarumo ir uždirbus milijonus, Rusija taip pat nemiega ir kuria nuosavą super herojų filmą pavadinimu „Guardians“.

Rusai, pastebėję kiek populiarumo susilaukia super herojų filmai, griebiasi šiaudo ir kuria naują skanų kąsnelį šio žanro mylėtojams. Filmas „Guardians“ pasirodys kino salėse 2017m vasario 23d. Režiesieriaus Sarik Andreasyan kuriamas filmas, jau dabar lyginamas su Marvel filmu – „Avengers“.

Apie ką šis filmas?

Sovietų sąjunga sukūrė super herojus, kad apgintų savo žemes per šaltąjį karą. Kiekvienas iš jų turi tam tikrą super galią, kuri iš dalies atspindi skirtingų SSSR šalių tradicijas. Šis filmas yra kritikuojamas, bet aistruoliai nepaisant visko, laukia nesulaukia šio filmo pasirodančio kine. Na būkime atviri, tikriausiai kiekvienas iš jūsų norėtų pamatyti mešką šaudančią iš kulkosvaidžio.

guardians movie trailer

Kino filmo “Guardians” kadras

Nors filmas dienos šviesos dar neišvydo, bet kritikos susilaukia jau dabar. Teigiama, kad kai kurie filmo herojai yra plagijuoti ir tapatina juos su „Flash“, „Winter Guard“, „Nightcrawler“ ir netgi „Prince of Persia“. Taip pat itin pabrėžiamas super galių įgijimas laboratorijoje ir kiek skirtingų filmų ši idėja buvo panaudota.

Filmo anonsas taip pat susilaukė daug kritikos dėl klaidų ir plagijavimo. Anonse matoma, kad šaudoma tuščiomis kulkomis, pamiršta išvalyti aikštelę iš po praeito filmavimo, scenoje dingsta viena mašina ir tada magiškai pradingsta padangų žymės ant žemės. Taip pat anonso gale pasigirsta riaumojančios meškos garsas, kurį žaidimo „World of Warcraft“ aistruoliai iškart atpažino. Tas garsas yra visiškai toks pat kaip žaidime, tad švaistymasis autorinėmis teisėmis tęsiasi.

Pagrindiniai filmo veikėjai.

Arsus  – puikus kovotojas, kuris turi galią pasiversti į meškos pavidalą, kuris jam suteikia antžmogiškos jėgos.

Khan – super herojus turintis antžmogišką greitį/teleportacijos galią. Du itin lenktus kardus įvaldęs herojus, priešus nužudo jiems nespėjus sumirksėti.

Ler turi žemės valdymo galią. Naudodamas akmenis jis gali apsiginti, nepamirštant to, kad tai gali tapti ir ginklu, paverčiant savo kumščius akmeniniais.

Xenia -apie šią super heroję informacijos nėra daug, bet greičiausiai ji turės galią valdyti vandenį.

August Kuratov. Šis veikėjas bus blogietis, kuris turės galią valdyti elektrą ir bus pagrindinis super herojų priešas.

Tikriausiai pagrindinė priežastis, kodėl jokia šalis (išskyrus Ameriką) į šį žanrą per daug „nesivėlė“, yra biudžetas, tačiau technologijų prieinamumas supaprastėjo, tad vis daugiau šalių galės įsitraukti į konkuravimą su Marvel ir DC kompanijomis.

Taip pat skaitykite: TOP 10 prieštaringai vertinamų filmų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: