(c) Kaunoblogas.lt archyvo nuotr.

Dainininkė Erica Jennings, susilaukusi antrojo vaikelio, po ilgesnės pertraukos vėl sugrįžta į sceną. Valentino dieną prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ populiarioji SKAMP trijulė savo muzikos gerbėjams surengs nemokamą šventinį koncertą.

„Valentino diena yra šventė, turinti gražias tradicijas. Ją švenčiame kasmet – kaip gimtadienius, Velykas, Kalėdas ir kitas metų šventes. Manau, tai gera proga tiems, kurie yra ką tik įsimylėję arba turi antrąsias puses, visą dieną skirti savo mylimam žmogui, palepinti jį dėmesiu ir dovanomis. Nors staigmenas savo mylimiesiems reiktų ruošti ne tik per Valentino dieną… Tiems, kurie dar neturi poros, ši diena gali paspartinti jos suradimą ir suteikti progą smagiai pasilinksminti“ , – sakė grupės SKAMP narys Viktoras Diawara.

Pasak Viktoro, Valentino dieną jis paminėdavo dar gyvendamas Vokietijoje ir mokydamasis gimnazijoje. „Tuomet kartu su draugais merginas kviesdavome į piceriją, romantiškai praleisdavome laiką“, – prisiminimais dalijosi muzikantas. Vasario tryliktą dieną savo gimtadienį švenčiantis Viktoras itin gerai prisimena vieną mokyklos draugų surengtą staigmeną. „Tąkart tryliktojo gimtadienio proga mane pasveikino trylika merginų ir kiekviena įteikė po rožę. Buvo romantiška ir labai netikėta, iki šiol prisimenu šį įvykį“ , – pasakojo grupės SKAMP narys.

Praėjusių metų rudenį susituokęs ir vaikelio susilaukęs Viktoras Valentino dieną švęs su savo antrąja puse. „Manau, kad ši šventė, skirta dviem žmonėms, todėl Valentino dieną paminėsiu kartu su savo žmona“, – sakė Viktoras.

Vasario 14 d., 17 val. grupė SKAMP koncertuos prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ SKAMP atliks populiariausias savo dainas, taip pat skambės kūriniai iš paskutinio grupės albumo „Kažką?!“ ir, žinoma, dainos apie meilę.

„Nemokamą populiarios grupės koncertą dovanojame visiems įsimylėjėliams ir norintiems įsimylėti. Kviečiame visus kauniečius ir miesto svečius „Megoje“ praleisti ypatingą vakarą ir kartu su savo brangiais žmonėmis pasiklausyti SKAMP kūrybos. Lauksime ne tik įsimylėjusių porų, linkėdami šventiniame koncerte sutikti Valentiną, ypatingai kviečiame tuos, kurie nesurado savo antrosios pusės ir jos dar ieško“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Valentino dienos proga bus pamaloninti ir kino mėgėjai. Kino centre „Cinamon“ jie galės pažiūrėti du romantiškus filmus už vieno kainą – „Valentino diena“ ir „Keliautojo laiku žmona“.

Visi prekybos ir laisvalaikio centro lankytojai iki kovo 16 d. turi galimybę aplankyti kompanijos „Fotopro“ organizuotą vestuvinių fotografijų parodą „Kur slepiasi meilė?..”. Joje eksponuojamos 12 šalies fotomenininkų ir profesionalių fotografų įamžintos vestuvių akimirkos.

Apie prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“:
Vienas didžiausių Lietuvoje prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ yra įsikūręs Kaune, automagistralių Vilnius–Klaipėda ir Via Baltica sankryžoje. Jis apima 72 000 kv. m komercinės paskirties nuomojamų patalpų ir 2500 vietų automobilių stovėjimo aikštelę.

Čia įsikūrę statybinių medžiagų bei namų apyvokos prekių parduotuvė „Senukai”, „Rimi Hypermarket“, pramogų kompleksas ir 110 įvairių parduotuvių, jungiančių prekybos alėją.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: