Gegužės 31 d. „Citadele“ banko Kauno klientų aptarnavimo skyrius persikėlė į atnaujintoje Vienybės aikštėje veikiantį BLC verslo centrą. Naujoje vietoje, miesto centre, duris atvėręs skyrius bus dar patogiau pasiekiamas Kauno gyventojams.

„Siekiame tapti banku, klientams siūlančiu inovatyvius produktus ir suteikiančiu aukščiausio lygio aptarnavimą. Dėl to pastaruoju metu daug dėmesio skiriame skyrių tinklui atnaujinti. Pernai į naują biurų centrą Vilniuje perkėlėme savo centrinę būstinę ir joje veikusį skyrių, dar vieną naują skyrių atidarėme šiemet „Akropolio“ prekybos centre Vilniuje, į modernias patalpas perkeliame ir Kauno skyrių. Atnaujinta Vienybės aikštė jau yra tapusi visuomenės aktyvaus gyvenimo ašimi, šalia jos veikia daug įvairių įstaigų, tad gyventojams ir verslo klientams naujoji skyriaus vieta bus ypač patogi“, – sako „Citadele“ banko Lietuvos filialo vadovas Vaidotas Gurskas.

Skyrius įsikūrė verslo centro BLC D korpuso pirmame aukšte, 200 kv. m patalpose su atskiru įėjimu iš Vienybės aikštės. Klientams numatytos automobilių stovėjimo vietos požeminėje aikštelėje, didesniems susitikimams bus skirtos komplekse veikiančios konferencijų salės.

Kauno skyriuje klientai galės susipažinti su naujausiais skaitmeniniais produktais ir su banko specialistais pasikonsultuoti aktualiais finansiniais klausimais. Finansų konsultantai klientus pamokys ir padės jiems atlikti reikiamas finansines operacijas jungiantis prie interneto banko skyriuje esančiomis planšetėmis.

Grynųjų pinigų operacijos skyriuje neatliekamos. Pasiimti tam tikrą sumą grynųjų pinigų „Citadele“ banko klientai gali bet kuriame Lietuvos ir užsienio banko bankomate tomis pačiomis sąlygomis, t. y. nemokėdami bankui komisinio mokesčio. Klientai taip pat gali į savo sąskaitą per mėnesį nemokamai įmokėti iki 10 tūkst. eurų grynaisiais pinigais bet kuriame grynuosius pinigus priimančiame MEDUS bankomate ir „Perlo“ („Perlas Finance“) terminalų tinkle.

„Citadele“ Kauno skyriaus naujasis adresas – K. Donelaičio g. 62 / V. Putvinskio g. 53. Skyriaus darbo laikas naujoje vietoje nesikeis: pirmadienį–ketvirtadienį dirbs 8.00–17.00 val., penktadienį 8.00–16.00 val., savaitgalį nedirbs. Skyriuje veikia du bankomatai, vienu iš jų bus galima naudotis bet kuriuo paros metu.

„Citadele“ banko klientų aptarnavimo skyriai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose. Skyriuose klientai aptarnaujami tik iš anksto rezervavę laiką (rezervuoti vizito laiką galima ir internetu: https://www.citadele.lt/lt/contacts/booking/). Lankydamiesi skyriuje asmenys privalo dėvėti nosį ir burną dengiančią kaukę. Su „Citadele“ banko specialistais galima pasikonsultuoti ir telefonu (tel. Nr. (8 5) 221 9091).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: