© A. Aleksandravičiaus nuotr.

Jau nuo gegužės 22 d. iš Kauno į Birštono kurortą bus galima nuvykti reguliariais reisais laivu. Šiais metais numatyta 18 reisų, kurių metu keleiviai turės išskirtinę galimybę grožėtis Kauno marių regioninio parko vaizdais bei turiningai praleisti laiką Birštono kurorte.

Plaukimas į Birštoną truks 4 val., kelionės metu lydintis gidas keleiviams pateiks įdomių faktų bei istorijų apie Kauno marias, užlietus kaimus, keleiviai laive galės įsigyti užkandžių bei gėrimų. Birštone keleiviams bus skiriamos 4 val., per kurias keleiviai galės dalyvauti apžvalginėje ekskursijoje, išsinuomoti dviratį, papietauti jaukiose kavinėse bei restoranuose ar tiesiog surengti iškylą. Šį maršrutą jau pamėgo ne tik kauniečiai, tačiau ir Kauno apylinkių bei kitų Lietuvos miestų gyventojai.

Reisai Kaunas – Birštonas bus vykdomi: gegužės 22 d., birželio 5, 12, 19, 24, 26 d., liepos 3, 6, 10, 17, 24, 31 d., rugpjūčio 7, 14, 15, 21, 28 d. bei rugsėjo 4 d.

Bilieto kaina: 16 EUR suaugusiems, 13 EUR vaikams (5-10 m.), 14 EUR senjorams ir neįgaliesiems.

Pirkdami bilietus keleiviai galės pasirinkti plaukimo maršrutą iš Kauno į Birštoną (grįžimas iš Birštono į Kauną užsakytu autobusu) arba iš Birštono į Kauną (iš Kauno keleiviai Birštoną pasieks užsakytu autobusu). Į bilieto kainą įskaičiuota kelionė laivu, ekskursija Birštone, pervežimas autobusu.

aa

Bilietus galima įsigyti: turizmo informacijos centre, adresu Laisvės al. 36 arba internetu http://kaunastic.lt/index.php/parduotuve/category/101-keliones-laivais.html

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: