Kaunas.lt archyvo nuotr.

Bendrovėje „Kauno tiltai“ jau 17 metų dirbantis kelininkas Arūnas Boguševičius savo rankomis prisidėjo prie didžiulių pokyčių, per pastaruosius 7 mėnesius įvykusių Kauno miesto gatvėse. Su karšto regeneravimo aparatu „Remix“ dirbantis kaunietis tvirtino, jog kitais metais Kaune laukia dar daugiau darbų.

„Esu baigęs Kauno Jono ir Petro Vileišių mokyklą. Šiandien atsiėmiau burmistro Jono Vileišio medalį. Tai – dvigubas malonumas“, – teigė apdovanojimą iš Kauno mero rankų gavęs A. Boguševičius.

Šiuo metu Panerių gatvę tvarkantiems kelininkams šįmet tai bus paskutinis objektas, kuriame jie dirba su „Remix“ aparatu. Į Kauno gatves pragaro mašina juokais vadinama technika sugrįš kitų metų pavasarį.

„To apdovanojimo nebūtų, jeigu ne mano gera vyrų komanda, kuri su manimi tai ir įvykdė. Kitais metais mes turėsime daug darbo Kaune. (…) Pagrindinės mūsų miesto Kauno gatvės dabar turi visai kitą veidą: lygios, gražios, neduobėtos, jose nestovi vanduo. Manau, kad tai jau yra didelis darbas“, – kalbėjo A. Boguševičius.

Antradienį Kauno miesto tarybos posėdžio pradžioje burmistro Jono Vileišio medaliais buvo apdovanoti kauniečiai, prisidėję prie Panemunės tilto statybų ir gatvių remonto.

„Noriu padėkoti visiems kelių tiesėjams ir tiltų statytojams. Linkiu neužmigti žiemos miegu, nes darbus tęsime nuo ankstyvo pavasario“, – kelininkus perspėjo Kauno meras, visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ lyderis Visvaldas Matijošaitis.

Burmistro Jono Vileišio medaliais apdovanoti uždarųjų akcinių bendrovių „Kauno tiltai“, „Kauno keliai“, „Autokausta“, „Ekspertika“, „Kelprojektas“, „Laboratorinių tyrimų centras“ bei Transporto ir kelių tyrimo instituto atstovai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: