Naujos koncepcijos pašto skyriai / Organizatorių archyvo nuotr.

Lietuvos paštas į savo tinklo atnaujinimą Kaune iki šių metų pabaigos investuos 610 tūkst. Eur – tiek numatyta skirti „miegamuosiuose“ mikrorajonuose šiuolaikiškiems pašto skyriams įrengti.

Pasaulinė pašto rinka – labai dinamiška, reaguojanti į kasmet kintančius vartotojų įpročius ir poreikius, tad pašto operatoriai privalo prie jų prisitaikyti. Sparčiai didėjant daiktų siuntimo apimtims, keičiasi pašto paslaugų teikimo organizavimo principai ir pobūdis, o tuo pačiu – ir reikalavimai pašto patalpų išplanavimui, jų saugumui, klientų aptarnavimo įrangai ir potyriams bei darbuotojų darbo sąlygoms. Įvertinę šiuos pokyčius ir naują tendenciją, kad miestuose gyventojai noriai kuriasi toliau nuo centro, modernius, kompaktiškus pašto skyrius planuojame įrengti ten, kur yra didžiausia mūsų klientų koncentracija – taip vadinamuose „miegamuosiuose rajonuose“. Dideles, sunkiai pašto reikmėms pritaikomas patalpas keičiame mažesnėmis, tačiau įrengtas šiuolaikiškai ir ten, kur mūsų klientui yra patogiausia – prie jo namų“, – sako Lietuvos pašto generalinė direktorė Asta Sungailienė.

Pasak jos, pašto patalpų Kaune modernizavimui ir įrengimui iki šių metų pabaigos skirta daugiau nei 0,6 mln. Eur – už juos šiame mieste bus atidaryti 5 naujos koncepcijos Lietuvos pašto skyriai.

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas turi plačiausią ir tankiausią pašto paslaugų teikimo vietų tinklą šalyje. Lietuvos paštas teikia pašto, logistikos ir finansinio tarpininkavimo paslaugas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: