Organizatorių archyvo nuotr.

Rankinės be jokių abejonių galėtų būti vadinamos vienais pagrindinių moterų aksesuarų, kurie mus lydi kiekviename žingsnyje. Jie skirti ne tik svarbiausių daiktų laikymui, bet ir įvaizdžio pagyvinimui, todėl renkantis rankinukams keliame daugybę reikalavimų. Jei ieškosite naujo kasdienybės palydovo, pirmiausiai turėtumėte atkreipti dėmesį į kelis pagrindinius patarimus – jie padės surasti geriausią aksesuarą.

1. Pagalvokite, kokia bus rankinės paskirtis

Priklausomai nuo to, kokia bus rankinės paskirtis, priklausys ir tinkamiausias jos tipas bei stilius. Jei ketinate ją naudoti kaip žavų akcentą prie vakarėlio aprangos, daugiau dėmesio skirsite išvaizdai, tačiau jeigu ruošiatės šį aksesuarą naudoti kasdienėms kelionėms į darbą, kur kas svarbesnis bus praktiškumas. Naudojantis viešuoju transportu ar keliaujant, ypač svarbu įsitikinti, kad rankinės užsegimas yra tvirtas ir saugus, o jeigu ketinate nueiti ilgesnius atstumus, tikriausiai norėtųsi, jog pats rankinukas būtų mažesnio svorio.

2. Apsispręskite dėl dydžio

Dydis taip pat yra susijęs su paskirtimi ir Jūsų asmeniniais įpročiais. Jei po darbo mėgstate užsukti į parduotuvę ir norite visus pirkinius sutalpinti į rankinę, ji atitinkamai turėtų būti talpesnė. Tokio modelio reikės ir tuo atveju, jeigu kartu su savimi mėgstate pasiimti daugybę daiktų skirtingiems gyvenimo atvejams. Tačiau jei rankinuke laikote piniginę, telefoną ir kelias papildomas smulkmenas, drąsiai galite apsiriboti su kur kas mažesniu modeliu.

3. Atsižvelkite į savo garderobą

Rankinę derinsite prie savo aprangos, tad turėtumėte atsižvelgti į tai, kokios spalvos rūbai dominuoja Jūsų spintoje. Jeigu dažniausiai renkatės vienspalvius, neutralius drabužius, galima pagalvoti apie ryškesnį rankinuką, tačiau jeigu nevengiate ryškių aprangos detalių, šis aksesuaras galėtų būti kuklesnis. Niekuomet nesuklysite pasirinkusios juodą rankinę, bet jeigu norėsis įdomesnių atspalvių, įsitikinkite, kad naująjį pirkinį galėsite priderinti prie bent kelių skirtingų derinių.

4. Atkreipkite dėmesį į rankinės medžiagą

Odinės rankinės garsėja aukšta savo kokybe – tokie gaminiai patikimai tarnauja ilgus metus. Tiesa, tokie modeliai yra kiek sunkesni ir jų privengia moterys, pasisakančios už gyvūnų teises. Tačiau dirbtinės odos ar kitų sintetinių medžiagų rankinukai taip pat gali pasiūlyti ne vieną privalumą – jie yra lengvesni ir gali būti ne mažiau kokybiški. Tarp tokių variantų dažnai minimos žymiosios Guess rankinės, tačiau ir kitos kompanijos yra paruošusios ne vieną dėmesio vertą aksesuarą.

5. Pagalvokite apie komfortą

Šis aspektas priklauso ir nuo dydžio, ir nuo kitų rankinės savybių. Tikriausiai per daugelį metų jau esate pastebėjusios, ar dažniau laikote rankinuką ant peties, ar, pavyzdžiui, mėgstate jį neštis rankoje – nuo to priklausys ir tinkamiausio modelio pasirinkimas. Tas pats pasakytina ir apie papildomas kišenėles ir skyrelius: vienoms damoms jie visiškai nereikalingi, tuo tarpu kitos negalėtų įvaizduoti rankinės su vienu skyriumi. Teisingo varianto šiuo atveju nėra – viskas priklauso nuo Jūsų asmeninių poreikių. Jei juos išsigryninsite, Pigu.lt el. parduotuvėje nesunkiai rasite tinkamiausią aksesuarą.

6. Nepamirškite prekinio ženklo

Atsižvelgusios į prekinį ženklą, galime spręsti apie šių aksesuarų kokybę ir kitas svarbias ypatybes. Atitinkami logotipai taip pat gali skleisti žinutę apie mūsų skonį ir mados pojūtį. Pavyzdžiui, Michael Kors rankinės asocijuojasi su prabanga ir rafinuotumu, tad jos tikrai neliks nepastebėtos. Tačiau lygiai taip pat galima rinktis ir mažiau žinomų gamintojų siūlomus rankinukus – dažnu atveju jie nudžiugins kur kas žemesnėmis kainomis.

Atsižvelgusios į visus šiuos patarimus, lengvai surasite visus poreikius atitinkančią rankinę. Kuo daugiau skirtingų jų modelių turėsite, tuo paprasčiau galėsite suformuoti vis kitokį įvaizdį ir būsite pasiruošusios įvairiausioms situacijoms.

Užsakymo Nr. KMC220038

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: